Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. No fakt - Marczo to dusza towarzystwa.. potrafimy tez publicznie z siebie nawzajem żartować (z lekkim dystansem oczywiście). Poza tym moje Koleżanki - to jego Koleżanki, nie raz z nimi cos przyżartuje, ale i nieraz "w pięty poszło" co niektórym

(nie powiem zeby moja gin była wtedy szcześliwa...). Z Majeczką juz jest lepiej. Rozumiem, wasze nocne obawy - pewnie też bym przesiedziała całą nockę..ale raz jeszcze podkreślę-nie dajmy się wkręcić temu co przeczytamy...
wiec wmawiam sobie ze to sie nie liczy 
zresza bardzo dlugo tak farbowalam

:-) Ja jestem na serku wiejskim od wczoraj. Dzisiaj wyjatkowo zaszalałam z jedzeniem (zupa, kanapka, cukierki), ale nie będę przez to zaprzestawała dalszych kroków. Wydaje mi się, ze bawarka, a w moim przypadku kawka z mleczkiem nie powinna nam przyspożyć nadmiernej ilości kg (ja po długaśnym usypianiu Jagi jestem z rana nietomna, i bez kawy nie potrafie funkcjonowac)
. Jezeli po tej serii tygodni z dietą nadal będę niezadowolona ze swojego wygladu,to po zaprzestaniu karmienia - dostosuje sie do niej w 100%. Najważniejsze Kochana to zacząć!!!