reklama

Mamy majowe 2009

hej laski WRÓCIŁAM :-p:-p:-p

tydz minął jak z bicza strzelił :sorry: wczoraj kuzynka odleciała do domu a wieczorkiem mąż wrócił...oczywiście nie pozałatwiał wszystkich spraw :crazy: na moje pytanie dlaczego czegoś tam nie zrobił odpowiadał że albo "nie miał czasu" albo że "nie mógł się zdecydować co wybrać" :no::no: tak to qu jest jak przez wyjazdem tylko auta go interesowały (bo w głównej mierze pojechał kupić jakieś autko dla nas)!! myślałam że go rozniose normalnie :eek: a jeszcze mnie wkurzył tym że nic mi z Pl nie przywiózł :wściekła/y::wściekła/y: mógł nawet Newsweeka mi kupić i już bym się cieszyła.... a tak to powiedział tylko że "on nie wiedział co mi się spodoba" fajny gościu nie?? nawet majtki z koronki mógł mi przywieść :cool2: jak ja 2 lata temu byłam sama w Pl to mu wędlinke ulubioną przywiozłam, ciuchów mu nakupowałam, gazete z motorkami przywiozłam, a ten?? bez komentarza... wieczorem jak chciał się "poprzytulać" to mu tylko powwiedziałam że za to że nic mi nie przywiózł to nawet nie ma prawa kijem mnie tknąć :-p:-D nie no serio - wkurzyłam się!!

teraz spadam ogarnąć chatkę, pozmywać naczynia, i ide na kanapę filmik obejrzeć by się zrelaksować bo powiem wam że wieczorkiem synek dał mi się we znaki :-(:-(:-(

głównego wątku chyba nie nadrobię, nie ma szans - no chyba że po nocach będę siedzieć :szok:
aż żałuje że nie zostałam tym moderatorem - bo tak to gdybym nim była to moje pierwsze rozporządzenie byłoby bardzo proste "gdy moderator ma urlop od forum - forum pozostanie zamknięte" :-D:-D:-p:-p a tak to teraz mam za swoje :sorry::sorry:hihihi

dobra lece, bo gary ze zlewu mnie wołają :-(

p.s WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MAJÓWIĄTEK KTÓRE OBCHODZIŁY, BĄDŻ OBCHODZĄ SWOJE "URODZINKI" :******

reklama
martalis- brawo dla xavusia

confi- my wlasnie z m rozmawialiśmy, że gdyby maja była zdrowa to bysmy się do Gdaska wybrali ;-), Damiś to zdolniaszka mały :-D

nina2003- mi sie podoba 3, fisher price i chicco mimo ze renowmowane firmy wcale nie sa takie atrakcyjne

patik80- super, że wybraliscie nianie i okazała sie miła :-)

jola466- kurcze kochana wspolczuje

Barmanko....super ze juz wrocilas.....zmywaj te gary i szybko tu do nas a nie odpoczywac.......;-);-);-);-)

Akzoc......nosz tez wlasnie wybraly pore na spiewy i pogaduchy.....no ale najgorsze jest to ze budza sie nawzajem....:no:......
a no i zapomnialam podziekowac za cynki o tych czopeczkach.....juz napisalam mamie zeby mi przyslala w paczuszce......:-)

barmanka - no nareszcie!!! Brakowało mi Ciebie na BB - i to bardzo:tak::-):-):-)!!!
A M się nie przejmuj... Ferelny rocznik '77 czasami zaszwankuje:wściekła/y:.. Poza tym juz niedlugo i Ty bedziesz w kraju,wiec sama sobie kupisz to co Ci się rzuci w oczko;-):tak::-D

confi - i co z Damiankiem?? jak ta wysypka się zachowuje?

rety próbuje cofnąć się się choć tylko do poniedziałku ale końca nie widzę - cofam się i cofam..... a tu jeszcze tyle stron :shocked2:
wy małpy przebrzydłe zero litości nad biedną barmanką :-(:szok::cool2:

bohaciefka najważniejsze że się Chrzciny udały, menu bardzo kuszące, aż ssie w żołądku, tym bardziej że ja od dzisiaj też wprowadziłam zmiany do jadłospisu, koniec z podjadaniem i slodyczmi :tak:dziękujemy za życzenia:-) Hanusia przyszła na świat o godz. 13-20
tikanis współczuję nocki, u mnie Hanusia też się budziła, a spałyśmy razem i do tego mnie porządnie obkopała, najlepsze było rano, ok. godz. 6 ją karmiłam, zaraz po musiałam zasnąć,bo pół godziny później M. wrócił z pracy, budzi mnie i pokazuje gdzie jest Hania, a ona przepełzała na brzuszku w nogi łożka i zadowolona sobie gaworzyła:-)
moniqsan
super niespodzianka, pierwsze "mama" zaliczone:-) Twój M. musi chyba zrobić sobie małą powtórkę z bajek:-D, pewnie szybko nadrobi jak tak chętnie opiekuje się Lilianką:tak:

Confi super! jaki Damianek jest mądry, widzę, że bardzo szybko się rozwija i coraz więcej potrafi, gratulacje :tak::tak::-)

Zuzia już zasnęła, znowu sama w łóżeczku :cool2: w końcu chyba się nauczyła :-p W nocy znowu ja będę wstawać do małej, mam nadzieję, że zrobi mamie niespodziankę i nie będzie budziła się zbyt często.. :sorry:
a teraz lecę, bo P przyszedł i odciąga mnie już od kompa ;-)

reklama
NADROBIŁAM WAS!!!
Ale wiecie ile czytała...??? Ja już nie wiem... Ale bardzo, bardzo długo...

Barmanka - witaj ponownie! Ja też bym nie wybaczyła jak nic by mi nie przywiózł:no:!

No i Marczo... Dobrze napisałam??? Aguś pozdrów męża!!!

hej Wam!
wypiłam wczoraj z M. piwko w sumie to półtora piwka, i stwierdzam jedno - jestem bardzo ekonomiczna taka dawka a czułam się jakbym była co najmniej po 3:-D
Pamiętaj, że parktyka czyni mistrza!

a my dzisiaj też trochę jeździliśmy po okolicy poszukując autka dla mnie ale nic ciekawego nie było:no: kolejna wyprawa już w czwartek, a jak się nie uda nic znaleźć to chyba zostanie PKS, przynajmniej na razie,
a czegoś konkretnego szukacie? Bo my też dopiero dla mnie autko kupiliśmy i uzę się jeździć:tak:!!!

A ja cały czas odgruzowuję mieszkanie! Idzie mi coraz lepiej. Ale jeszcze trochę zostało. Bossszzzzzz i ja niedługo wracam do pracy:szok::szok::szok: Straszne:szok::szok::szok: Już mam stresa!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry