reklama

Mamy majowe 2009

Marzenko
Pokaż jakieś zdjątka z walki ze szpargałami :tak: Wiesz jak lubimy oglądać foty :tak:
Jakoś tak nie pomyślałam, żeby zdjęcia tego całego bałaganu zrobić. Ale mogę Wam pokazać moją kuchnię. Tam też jest niezły burdel!! A zdjęcia zrobiłam, żeby mężowi przesłać, bo nawet tej kuchni nie widział po zamontowaniu mebli. A się dopominał...

No, a wiesz trzeba by koleżankę I......... tutaj zaprosić to zdjęc byłoby, że hoho:tak::tak::tak: Oglądania od groma:szok::szok::szok:!!!

Załączniki

• PB100789.jpg
    PB100789.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 87
  • PB100790.jpg
    PB100790.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 80
  • PB100791.jpg
    PB100791.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 68
  • PB100792.jpg
    PB100792.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 83
  • PB100793.jpg
    PB100793.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 60
  • PB100794.jpg
    PB100794.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 62
  • PB100795.jpg
    PB100795.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 78
  • PB100796.jpg
    PB100796.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 63
  • PB100798.jpg
    PB100798.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 58
  • PB100799.jpg
    PB100799.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Marzenko-No proszę! Kuchnia pięknie się prezentuje.A bałaganem sie nie przejmuj tylko ciesz się, że w ogóle masz kuchnię.U mnie pseudo kuchenka w miejscu po szafie komandora.Dwa lata temu wyprowadziliśmy się z głównej kuchni na dole i wrócimy dopiero jak babcia "zejdzie":-((a to może jeszcze trochę potrwać:wściekła/y:).Pstrykaj resztę i wrzucaj zdjęcia b my tu lubimy oglądać:tak::tak::tak:;-)

JOANN-tez tak mi robi moj brzdac ale dlaczego niewiem.

MARZENA80 podobaja mi sie takie dwukolorowe kuchnie ,ja ma jasniejszy kolor brazowy .

ja do waszgo klubu sie nie zapisuje ,bo ja nic nie pije %:tak:

xavko tez sie budzi pare razy w nocy ,moze zeby abo prez to, bo zmienilam mu z kolyski na lozeczko i nowe miejsce....

\
No, a wiesz trzeba by koleżankę I......... tutaj zaprosić to zdjęc byłoby, że hoho:tak::tak::tak: Oglądania od groma:szok::szok::szok:!!!

:rofl: No wiesz, nie zawsze ilość się liczy ... :wink:

A wiecie że był czas, jak z lodówki prawie te zdjęcia mi wyskakiwały że już albo nie oglądałam, albo oglądałam po łebkach. Pryznaję się jak na spowiedzi, w żadnym innym przypadku i nigdy tak nie robiłam :-p

A kuchnia super.
Taki bałagan ... Phi, bałaganu chyba nie widziałaś.
I widzę odkurzacz ludwik XVI :laugh2: (takie nasze powiedzenie z czasów kiedy mieszkaliśmy w mieszkaniu w Ursusie - okropna robotnicza dzielnica Wawy)

A zdjęcia porobię i wstawię jutro albo w piątek. Jeszcze załapiecie się na bałagan w łazience:tak::tak::tak::tak::tak:!!!

A teraz to ja się pożegnam i idę spać! Tak, że żegnam oba kluby i resztę niezrzeszonych majówek!!!

:rofl: Taki bałagan ... Phi, bałaganu chyba nie widziałaś.
I widzę odkurzacz ludwik XVI :laugh2: (takie nasze powiedzenie z czasów kiedy mieszkaliśmy w mieszkaniu w Ursusie - okropna robotnicza dzielnica Wawy)
Bo w tej kuchni to już troszkę zrobione było. Zresztą tam specjalnie kartonów tzn. łóżeczek turystycznych nie było. A odkurzacz zabytkowy:-D:tak::tak::-D!!! Z garażu:-D:tak::tak::-D!!! Już jeden sobie na poprzednim mieszkaniu załatwiłam, jak wszystkie pyłki nim odkurzaliśmy po remontach. I teraz odmówiłam oddania mojego odkurzacza do prac remontowych:-D:-D:-D

No to jeszcze raz miłej nocki!!!

reklama
zapomnialam witam jedynego mezczyzne MARCZO.

PATIK-ja juz zdrowa ,co do torciku to bardzo lubie sie w takie cos sie bawic ,on byl tylko na smietanie,jak zawsze wszytkim smakowal.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry