reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Mamomatysia, jeśli nie będzie więcej niż 10 osób to pomysł z mojego ostatniego dwudniowego obiadu wydaje się być ekstra. Przynajmniej ja wykorzystam pry najbliższej imprezowej okazji. Mało roboty, smacznie i ciekawie. Podałam w wątku przepisy (chodzi o te papryki) :tak:

Ostatnia edycja:
poddałam się - nie dam rady was nadrobić :-(:-(:-( przyznaje się bez bicia :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
bo ja od razu mam taki charakterek że nie potrafię czytac by od razu nie wtrącić swoich pięciu groszy :sorry: i tak zaczęłam wam odpowiadać a potem sobie myślę - że przecież to bez sensu bym odpowiadała na coś co wydarzyło się 3 dni temu :eek::eek:

głupio mi tak teraz z buciorami wejść w gatkę ale mam nadzieję że przeżyjecie :-p

moniqsan, kiedyś z rana was zaczęłam czytać.... hmmm... nie powiem co żeście robiły :-D:-D OD RANA PIŁY ALKOHOLUSY JEDNE :szok::-D:rofl2::cool2: no ale Prezes wróciła, porządek będę trzymać :cool2: :laugh2:

Barmanko hejo, :-):tak::tak:
ominęło cię prezentowanie sukni ślubnych.:-)
I wizyta męża agi_k_m na forum!!!, pod pseudo - Marczo. Się działo!!! fiu aż się gorąco zrobiło.:-D:-D:-D:-p:-p:-p

Barmanko hejo, :-):tak::tak:
ominęło cię prezentowanie sukni ślubnych.:-)
I wizyta męża agi_k_m na forum!!!, pod pseudo - Marczo. Się działo!!! fiu aż się gorąco zrobiło.:-D:-D:-D:-p:-p:-p
ojjj to podaj mi może numerek stronki ze suknia ślubną pliiiiissss chętnie popatrzę :tak:
a Marczo był w poniedziałek tak? w takim razie jutro już odnajde te posty i sobie poczytam bo dziś już mi się oczka kleją :zawstydzona/y: na dodatek synek ma jakies koszmary i co trochę budzi się z krzykiem :szok::szok: w szoku jestem normalnie bo nie znam powodu tego zachowania :-(:-(

o matko dziewczyny padam , mALY DZIS POBIL SAM SIEBIE,,,budzil sie co godzine... a ja ledwo co zyje... od 23, 24, 1,2.30, 4.30 juz nie spi...ehhh sama nie wiem co to bedzie pozatym posmuce wam troszke bo tuaj wracam do pracy i jakos fajnie z ta praca sie ulozylo zmiana stanowsika na lepsze... kubusiem czesciowo mama sie bedzie zajmowac a czesciowo maz bo ma prace na rozne zmiany a tu zas sie wszytsko pieprzy...:/// maz mi mowi ze prawdopodobnie od stycznia bedzie mial na dniowki a mama z kubusiem nie bedzie 5 dni bo nie da rady fizycznie... i co tu w tej sytulacji zrobic??? musze sie zwolnic z roboty...!!! i to na 3 lata!!!! bo maz dobrze zarabia pracuje w czechach , dodatkowo dostalismy z czech na dziecko co miesiac 1200zl.. to tak jak moja wyplata.. wiec budzet jeslibym nie pracowala nic na tym nie ucierpi.. ale kiedy bierzemy ta kase z czech nie mozeymy dawac dziecka do zlobka.. przez te 3 lata.. a nianki sie nie oplaca.. mama nie da rady .. wiec chyba ja bede musiala odejsc z pracy//// widzicie tu moze jakies inne rozwiazanie????

confi- bidulka, no rzeczywiscie mogl ci choc gumy do zucia przywiesc... niedobry.. ale teksty masz superowe... zawsze lubie cie czytac:)

patik, jola, joann- dzieki dziewczynki za odpowiedzi,,, podawalam malemu ostatnio deserek z jagod byc moze to.. hmm sama nie wiem...ale napewno wode mu przegotowana podaje;-)

marzena- sliczna kuchnia a balagan to pestka..

reklama
a dzień dobry a ja w dobrym humorku mój Kamil już 3 noc śpi bez pobudki dzisiaj nawet zaspaliśmy i o mało do pracy nie zdążyłam wysypka już zeszła i jest ok ale mleka narazie nie podaje miłego dnia majóweczki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry