aga_k_m
maj '09 - Jagódkowa mama
K.M. i Filipku - wszystkiego najlepszego od Cioci Agi i Jagodzi
:-):-):-)!!!
a My znow wyspane- dziś obudziłyśmy się o 10:00:-). Ale pomimo pieknej pobudki, teraz Jaga marudzi i sama nie wie co chce
...Ehhh - mógłby już ten drugi ząbek jej się przebić
Pogoda u nas nie za ciekawa - szaro, deszczowo - a ja do 15:00 muszę złozyć poprawione podanie o wychowawczy (wcześniej napisałam bez terminowo - a koleżanka (kadrowa) zasugerowala abym poprawiła na rowne 3 lata - czyli do 05.11.2012 r.), no i do podania mialam dołozyć jeszcze 2 oświadczenia.
confi - bardzo się cieszę, że z Damiankiem jest już lepiej - wysypka zapewne lada chwila zniknie
tikanis - ja bym chyba siedziala w domku przez te 3 lata, skoro otrzymujecie 1200 zł z Czech - zawsze możesz sobie cos dorobic w domku ;-) a chwil z Kubusiem nikt Ci nie zabierze
:-)
barmanko - no tak - Prezes powróciła - trzeba będzie barki pozapełniać ;-) :*
:-):-):-)!!! a My znow wyspane- dziś obudziłyśmy się o 10:00:-). Ale pomimo pieknej pobudki, teraz Jaga marudzi i sama nie wie co chce
...Ehhh - mógłby już ten drugi ząbek jej się przebić
Pogoda u nas nie za ciekawa - szaro, deszczowo - a ja do 15:00 muszę złozyć poprawione podanie o wychowawczy (wcześniej napisałam bez terminowo - a koleżanka (kadrowa) zasugerowala abym poprawiła na rowne 3 lata - czyli do 05.11.2012 r.), no i do podania mialam dołozyć jeszcze 2 oświadczenia.
confi - bardzo się cieszę, że z Damiankiem jest już lepiej - wysypka zapewne lada chwila zniknie
tikanis - ja bym chyba siedziala w domku przez te 3 lata, skoro otrzymujecie 1200 zł z Czech - zawsze możesz sobie cos dorobic w domku ;-) a chwil z Kubusiem nikt Ci nie zabierze
:-)barmanko - no tak - Prezes powróciła - trzeba będzie barki pozapełniać ;-) :*

),

Efekt był taki, że przez 3 lata z teściową nie rozmawiałam