reklama

Mamy majowe 2009

A ja mam jeszcze pytanie do mam które używają butelek TT
- czy któraś z was kupowała już nowe smoki do butelki 6+ ?

bo ja kupiłam i dopiero w domku kapnęłam się że one nie mają tej dziurki - odpowietrznika :eek::eek: (tylko pisze na nich Anty Colic)
i nie wiem czy po prostu te od 6 miesiąca już nie mają tego, czy też sa dwa rodzaje smoków? :eek::eek:
Ja w tych +6 miałam dziurkę ale głowy sobie uciąć nie dam:eek:.Teraz nie sprawdzę bo mam tylka jedną butelkę do kaszek(Lovi silikonową) bo Fifiś pije tylko z kubka.

reklama
barmanko - wiesz co teraz patrze na tego linka, a tam jest ten zawór... polecialam do kuchni popatrzec do pudełka - i rzeczywiście są zaworki - przepraszam za wprowadzenie Cie w bląd:zawstydzona/y:.

Na swoje usprawiedliwienie napisze tylko tyle, że My nie korzystałysmy jeszcze z tych smoków. Sa wyparzone i czekają na swoją kolej...

barmanko - a ma TT smoczki do kaszki:tak:;-):-D
Dlabobaska.pl: Tommee Tippee: Smoczek do butelki KASZKA 6m+

ja kupowałam na allegro (u sprzedawcy bodajze rp_77) - płaciłam chyba 12,60 za komplet
quuuu żesz tego wcześniej nie wiedziałam :-(:-(:-(
no nic, zapisałam to na mojej liście zakupów w Pl, kupię sobie w grudniu i przywiozę je tutaj.. choć już tak bardzo ich nie potrzebuję bo jak pisałam wcześniej mam z Aventa, ale w Pl na pewno mi sie przydadzą!! nie będę wozić dwóch różnych rodzai butelek ;-):sorry:

Dobrze wiedziec ze avent ma smoki di kaszki a ja glupia szukalam i nie znalazlam :crazy:
a ja właśnie nie wiedziałam że TT ma smoki do kaszki :sorry: a o tych z Aventa powiedziała mi Jola. jak kupowałam to jeszcze w sklepie pytałam czy są takie same (thick liquid) ale z TT, powiedziano mi że nie ma, więc kupiłam większą butelkę z Aventa (bo mam też taką malutka do lakatora) i właśnie te smoki....
aż jutro z ciekawości oblece wszystkie drogerie i apteki w poszukiwaniu tych smoków do TT :sorry::sorry: chyba się wcurwie jak znajde :-p;-)

aneteczka ja się bałam zrobić sama dziurkę w smoku do kaszki, a wiesz dlaczego? synek w niedziele będzie miał 6 miesięcy, kupiłam już nowe smoki - te od 6 miesięcy - i co?? dławi się :-(:-(:-( i teraz używam Aventa (jak kupowałam butelke tow komplecie był smok 3-6miesiące)

boszzze nareszcie cisza i spokój, junior śpi :sorry::sorry:

powiem wam że od kilku dni synek nauczył się wrzeszczeć :zawstydzona/y::zawstydzona/y: to już nie jest nawet krzyk - to jest wrzask, i wieczorem daje taki koncert że łeb to mam kwadratowy!!
dziś włączyłam sobie winampa - czym głośniej on wrzeszczał, tym głośniej ja podkręcałam muzykę :sorry::happy: myślicie że smród jeden się poddał?? :no::no::no: efekt - ochrypł jak miło :eek:

nie wiem dlaczego tak się zrobił :-( w ciągu dnia jest grzeczniutki, ale wieczorem masakra///////
może to kwestia tego że się rozwija i poznał swój głos, albo tego że była Eda (kuzynka) i ta go ciągle zabawiała (nawet na macie z nim leżała i się bawiła).

echhh Prezeska idzie sobie drinkola walnąć :tak::-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry