Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
m@dz1@ ja ma tez z mezem straszne przeboje jesli chodzi o spratanie bo on jest zdania ze to kobieta powinna robic gdyz jego mama i siostry zawsze sprzataly za niego i teraz wyrosl na takiego co do sprzatania dwie lewe raczki, walcze z nim co dzien jak na razie bez skutku .....:-szok:

. 

Mężczyźni w swoim towrazystwie to chyba kompletnie resztki mózgu tracą.

.no jeżeli chodzi o herbatkę to mój już pije z niekapkaMyślę sobie kochana ze juz niedługo butelki zamienimy na kubeczki niekapki wiec moze nie bedzie konieczności kupowania![]()

:-):-) (my nie używamy smoczków do ssania)no mi się wydaje że to właśnie tego mam - na opakowaniu pisało thik liquid, a na smoku są rzymskie cyferki I, II, IIIA włączają c się do dyskusji o smoczkach, to ja używam Aventa - 3-przepływowy.
A są jakieś specjalne do kaszki? Bo pytałam w sklepie dzieciecym i szukałam w markecie i nie było![]()

po jakimś czasie serki śnią ci się po nocach... na zakupy rzadko chodziłam... a jak już wylądowałam w sklepie to płakałam między półkami 

jezusieeee ubiłabym jak psaBarmanko moj maz do kosza na pranie nawet sie nie pofatyguje, tam gdzie siedzi tam zostawia brudne skarpetki a potem chodze po mieszkaniu i wyciagam powciskane w kanape![]()

mój to chociaż do łazienki wyniesie ;-)
no mi się wydaje że to właśnie tego mam - na opakowaniu pisało thik liquid, a na smoku są rzymskie cyferki I, II, III
no ciężko jest na diecie skazowejpo jakimś czasie serki śnią ci się po nocach... na zakupy rzadko chodziłam... a jak już wylądowałam w sklepie to płakałam między półkami