reklama

Mamy majowe 2009

Kaszka nic nie pomogla aby przespal cala nocke budzil sie tak jak po mleczku, ale teraz jest super zasypia po 19 i budzi sie dopiero po 5 dostaje butle i spi do 7 wiec jest szansa sie wyspac o ile nie klade sie o 1 spac :-p
Nie ma co dawac za duzo kaszki bo ponoc bardziej jest tuczaca:eek:

reklama
rety ja to nie zapomnę jak na jeżyny ciekałam i wino z babcią robiłyśmy :-):-):-) wyczesane w kosmos było :rofl2:
tylko później na krzysia to wszystkie ciotki się zjeżdżały i już to mnie wkurzało, bo dupe ruszyć na jeżyny to się nikomu nie chciało :wściekła/y:

a ja jutro kupuję czyściochę, kupuję mleko skondensowane i będę likierek robiła juuupiiii :-):-) szkoda tylko że dopiero na niedziele będzie dobre :-(:-(

Barmanko mój jak zje 180 mleka z 2 miarkami kleiku to śpi od 19 do 23 potem podaje 100 mleczka z 1 miarką kleiku i śpi do 3 potem znowu 120 i śpi do 7 bynajmniej od tygodnia tak jest bo wcześniej masakra była z wstawaniem

Winka tesciu robi tak duze ilosci ze ma zapasy jeszcze z przed kilku lat, co roku pedzi w piwnicy bo tesciowa robi soki a on z tych odpadow robi winko :-) Ja w poniedzialek bede miec juz gotowe malibu z przepisu mamymatysia :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry