• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Kaszka nic nie pomogla aby przespal cala nocke budzil sie tak jak po mleczku, ale teraz jest super zasypia po 19 i budzi sie dopiero po 5 dostaje butle i spi do 7 wiec jest szansa sie wyspac o ile nie klade sie o 1 spac :-p
Nie ma co dawac za duzo kaszki bo ponoc bardziej jest tuczaca:eek:

reklama
rety ja to nie zapomnę jak na jeżyny ciekałam i wino z babcią robiłyśmy :-):-):-) wyczesane w kosmos było :rofl2:
tylko później na krzysia to wszystkie ciotki się zjeżdżały i już to mnie wkurzało, bo dupe ruszyć na jeżyny to się nikomu nie chciało :wściekła/y:

a ja jutro kupuję czyściochę, kupuję mleko skondensowane i będę likierek robiła juuupiiii :-):-) szkoda tylko że dopiero na niedziele będzie dobre :-(:-(

Barmanko mój jak zje 180 mleka z 2 miarkami kleiku to śpi od 19 do 23 potem podaje 100 mleczka z 1 miarką kleiku i śpi do 3 potem znowu 120 i śpi do 7 bynajmniej od tygodnia tak jest bo wcześniej masakra była z wstawaniem

Winka tesciu robi tak duze ilosci ze ma zapasy jeszcze z przed kilku lat, co roku pedzi w piwnicy bo tesciowa robi soki a on z tych odpadow robi winko :-) Ja w poniedzialek bede miec juz gotowe malibu z przepisu mamymatysia :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry