reklama

Mamy majowe 2009

reklama
A z chodzeniem do monopolowego to dobry pomysł. Chociaż jak ostatnio byłam w E.Leclercu - tak to się pisze? - to pobiegłam tylko na dział z słoiczkami dla dzieci i na dział z piwem:tak::tak::tak:

no i zdążyłam na sam ostatek, ale to rano przeczytacie, Iza Mirka ma 4 ząbki! Wczoraj płakała, szlochała, marudziła, prężyła się, nie wiedziała co ma z rączkami zrobić, czy pchać do buzi, czy nimi machać, żel na zabki nie pomagał- no może tylko na chwilkę, chłodny gryzaczek też tylko na chwilkę, a efekt? Poszłyśmy spać ok.3 w nocy, ale... Dwa śliczne ząbki z samej góry... od dziś ma ksywkę "jedynkowy wampirek"- bo oczywiście ząbki już poszły w ruch... jest tylko jeden kłopot- tak jej się spodobało posiadanie tych ząbków, że nimi zgrzyta! Aż mam ciarki jak to słyszę!

dobranoc Dziewczynki! Ja spadam spać... należy mi się jak nic!:-D:-D:-D

och dział ze słoiczkami uwielbiam jak mój M mnie tam widzi to wie że szybko z niego nie wyjdę :sorry::-D
Mój Sławek jak mnie szuka w markecie to teraz też pierwsze kroki kieruje na słoiczki. Kiedyś to były ciuchy i kosmetyki, a teraz słoiczki i pieluchy:-D:-D:-D

Tsarino gratulujemy Izabeli (dobrze napisałam???)!!! U nas ani widu ani słychu...

reklama
monisqan - znam kilku imienników twego M - fajni faceci dla swoich dzieci:-). Co do życzeń to pomysłów miałam sporo az w końcu starsza córka popatrzyła na mnie z politowaniem i powiedziała abym juz przestała i dała Małgosi spokój:shocked2:.

aga km - za bonus dziękuję i chetnie przyjmuję, moze poproszę o dodatkowy pod choinkę, model rocznik 77 i do tego wodnik to ciężki charakter:szok:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry