Baramnko ja podaję kaszkę na gęsto łyżeczką na II śniadanie. A noc taką przez butelkę.
A tak w ogóle to ja rozumię, że Mmatysia ma dziś gości, Monika1977 gdzieś pojechała - zapewne z moim Sławkiem, ale gdzie jest Confi, Moniqsan???
Kochana gości mam jutro, ale od rana z kuchni nie wychodzę.Poza tym obiecałam Matiemu ,ze obejrzymy razem Domino Day no i oglądam,chociaż powieki mam jak z ołowiu.No i dopiero przegoniłam M sprzed mojego laptopa(swojego nie chce mu sie wyciągać

)
Barmanko-Ja chyba tez spróbuję daćFilipowi samo mleko na noc bo tak jak napisałaś po kaszce budzi sie ok 3(zasypia ok 20)
Owco-Mój teść tez robi masowa produkcje wina z czego popadnie.Potem wszystkich obdarowuje

.Ostatnio dałam mu do zrozumienia, że pijałam lepsze i na razie mam spokój

.Cieszę się, że przysłużyłam się przepisem.Na jutrzejszej impreace serwuje likier "Kukułkę", psiapsiółki zapowiedziały ,że zostają spać

Tsarina-Gratuluję ząbków.Wow już 4! Iza Mirka idzie jak buza.A jesli chodzi o zgrzytanie to się nie martw przy pierwszych ząbkach tak jest jak pójdą kolejne to przestanie.Teraz są nowością więc je wykorzystuje
Co do półek z dziecięcymi artykułami to tez spędzam tam najwięcej czasu(mąż porównuje do czasu spędzanego w Sephorze

)
I widzę ,że wiele z nas ma w domu Wodników

tylko mój rocznik 76.
Klub AA obraduje i degustuje a ja dziś o"suchej gębie"(kolejny dzień z rzędu) zbieram siły bo od niedzieli jest z nami teściowa więc rozumiecie... co wieczorne znieczulanie się zacznie ;-).