mamamatysia
Fanka BB :)
A wydawało mi się, że Ci goście to dziś... No, ale ja blondynka. To chyba wszystko tłumaczy...Mój wodnik z 8 lutego.
Mój z 2 lutego:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A wydawało mi się, że Ci goście to dziś... No, ale ja blondynka. To chyba wszystko tłumaczy...Mój wodnik z 8 lutego.
Ale to jeszcze nic, będę ją miała cały grudzień![]()

hiiii kochana - wątek o teściach cały twój 

!!!! Ożesz w mordę jeża, lodówka i barek wypchane po brzegi? A teściówka dobrze się trzyma na nogach? To może na częste spacerki z wózeczkiem?T przyjeżdża do babci(swojej mamy)która mieszka z nami.
Musiałabyś się cofnąć o kilkadziesiąt stron żeby poczytać o przebojach naszych T z ostatniego tygodnia .Zwłaszcza biednej Joli się dostało.
Ale to jeszcze nic, będę ją miała cały grudzień![]()

Chciałabym ją widzieć jak biegiem wraca ze spacerku z rozwrzeszczanym Filipemmamamatysia - cały grudzień!!!! Ożesz w mordę jeża, lodówka i barek wypchane po brzegi? A teściówka dobrze się trzyma na nogach? To może na częste spacerki z wózeczkiem?

.czasem kochane, a czasem to na kopach na Syberia wysłaćMariańcie przekichane, hehe