reklama

Mamy majowe 2009

reklama
tikanis - możesz skorzystać z prawa redukcji etatu do 1/2 w związku z rezygnacja z urlopu wychowawczego (okres gwarancji zatrudnienia trwa 12 m-cy) i złożyć wniosek o indywidualny rozkład czasu pracy. Napisz w jakie dni i po ile godzin pasowałoby Tobie popracować zawodowo a ja doradzE Tobie odpowiedni system czasu pracy abyś wiedziałą jak z szefem rmawiać. Możesz mi wysłać na priv.

czasem kochane, a czasem to na kopach na Syberia wysłać :cool2:

a tak z innej beczki, bo się chyba nie pytałam ciebie, do kiedy chcesz karmić piersią? jak pójdziesz do pracy to będziesz chciała odciągać swoje i podawać w butli?

wiesz...moja Teściowa (pasowana na Niańkę Jagody) - powiedziała, że Ona na nowo nauczy Jage pić z butli:eek::sorry:... więc ja z pewnością będę odciągała mleczko. Będę starała się karmić, póki nam obu będzie to sprawiało przyjemność i dopóki będę mogła:tak:.
Kupiłam dzis Feminatal N - więc 2 miesiące z calą pewnością jeszcze pokarmię:-D (nie lubie ponapoczynanych specyfików).

Ja też pomykam majóweczki.Jutro o 7 muszę jechać odebrać ciacho i cieplutkie bagietki ,a wcześniej ubrać i nakarmić chłopców.Więc pobudka ok 5:-(
Buziaczki dla śpiących maluszków i jutro w wolnej chwili będę zaglądać.

P.S.Mam dla was obłędną fotkę Fifcia:-)

widzialam ze macie takie wozki jak ponizej,chcialabym wiedziec czy tez macie malo miejsca w spacerowce ,ja mam podobny do tego i jest w nim ciasno.
TAKO JUMPER X +FOTELIK+parasolka+GRATISY 0 zł (816163244) - Aukcje internetowe Allegro

aga k.m-czy ja bym tez mogla prosic o ta dietke twoja ???

wiesz, co do 1 pytania - ja mam ten wózeczek. Jaga jest wielka. I rzeczywiście po wsadzeniu do spacerowki śpiworka i ubranie Jagody w ciepłe ciuchy - wielkość spacerówki jest na "styk":confused2:

co do 2 pytania - wyślij mi swojego maila na PW:-D

więc 2 miesiące z calą pewnością jeszcze pokarmię:-D .
super.... zazdroszczę....
ja nawet nie miałam jak oficjalnie pożegnać młodego z cycusiem :-(:-( nie było ostatnich fotek, ani słów typu "to ostatni raz..."
echhh chyba będe beczeć....:-(:-(:-(

prawda jest taka że ja od dawna już ściągałam mleko laktatorem, pisałam wam, synek nadgryzł mi sutki, nawet jak ściągałam mleko to krew leciała... a z tej drugiej piersi to z czasem też mi łatwiej było ściągnąć mleko (niż np podać pierś i potem butle szykować) i z całego dnia (z obu) uzbierałam 180-260ml więc bardzo mało tego było...

Dobra dziewczynki, ja tez się zmywam.
Miałam zamiar złożyc półki ale jakoś tego dużo w kartonach i juz się pogubiłam wyjmując części.
A jutro czas na porządki i przeprowadzkę ubrań z letnich na zimowe. Buziole. Tylko nie pisac do samego rana.
aha! Moja Gaba wymiata w grach planszowych, dzisiaj grałyśmy jednym ciągiem 1,5h i wygrałąm tylko jeden jedyny raz!!!!!!!!! O nic się nie zakłądam to zbyt ryzykowne.

aga k m -zaraz ci wysle:-)

szkoda ze te spacerowki nie sa wieksze ,wozki sliczne .

barmanka ja tez chcialam karmic do 6 mscy a wyszlo ze dalej karmie ,poki mam mleko dlaczego nie,tym bardziej ze xavko nieakceptuje butelki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry