reklama

Mamy majowe 2009

no pieknie - a ja na abstynencji:-p:-p:-p
mam jeszcze jedno Karmi, chcesz?????:-):-)

a gdzie Jola? hop hop joooolaaaa gdzie jesteś?
pochwal się co kupiłaś swoim księżniczkom? :tak:
Marcelitko w niedziele ma urodzinki i też chcę mu jakąś zabawkę kupić - może podpatrzę coś z twojej kolekcji ;-):-)

a powsinoge gdzie wywiało?
zgadnij co mam w lodówce? :sorry:
łososia, philadelphie i świeżego ogórka :cool2:

reklama
muszę się wam pochwalić jak załatwiłam dziś mężusia :-D:-D

robię bunt w kierunku jego "gdzie się zesra tam zostawi" ;-)
co mnie wkurza ostatnio? ano to że jak zdejmie swe szanowne skarpety (temat już dziś poruszane przez madzie ;-)) to kładzie ja na wierzchu na koszu do prania - zamiast wrzucić je do środka :eek::eek::eek:
niby nic wielkiego, ale jak rano ide do łazienki i widze te smrody leżące na wierzchu to spazmów dostaje :crazy:

więc ja robię bunt i zawsze jak mamy zupę (a gotujemy większy garnek by było na dwa dni) to na noc nie wkładam jej do lodówki :cool2: czekam aż mąż wróci z pracy i on to zrobi :-p:-p
dziś mężol nie wytrzymał i zwrócił mi uwagę :cool2: odpowiedziałam mu słodkim "zobacz jak to fajnie jak się robi coś za kogoś :-p:-p"

Dobry wieczór majóweczki:happy:

Po dwóch dniach moge w końcu do Was zajrzeć i zaraz poczytam, co u Was słychać.
Szymonek śpi:tak:. Muszę przyznać, że spi coraz lepiej, ale może nie będę się ba rdzo chwialić, bo same rozumiecie, jak to się może skończyć;-). Ale budzi się jeszcze w nocy, tylko już nie co godzinę. nawet właściwie długo śpi, bo od 20 do 7-8 rano, oczywiście z pobudkami na mleczko ( wieczorem bebiko, a w nocy moje mleczko).
Tylko szkoda, że w dzień tak mało spi. : 2 razy po ok. pół godziny - niewiele w tym czasie da sie zrobic:-(.
Powaznie zaczne sie rozgladac za jakims kojcem, moze w kojcu bedzie chcial lezec, bo w lezaczku króciutko.
O ile mnie pamięc nie myli, to temat kojców był juz "wałkowany"??
Tylko, że tak trudno znaleźć, na której stronie...:sorry:
Może któraś mamusia jest na bieżąco w temacie i podesłałaby jakies linki?:sorry:

Przygarniecie mnie ze szklaneczką gorzkiej żołądkowej?:-D

quuuu żesz tego wcześniej nie wiedziałam :-(:-(:-(
no nic, zapisałam to na mojej liście zakupów w Pl, kupię sobie w grudniu i przywiozę je tutaj.. choć już tak bardzo ich nie potrzebuję bo jak pisałam wcześniej mam z Aventa, ale w Pl na pewno mi sie przydadzą!! nie będę wozić dwóch różnych rodzai butelek ;-):sorry:

Myślę sobie kochana ze juz niedługo butelki zamienimy na kubeczki niekapki wiec moze nie bedzie konieczności kupowania:tak:

Dobry wieczór Dziewczyny!
widzę że klub AA się zbiera znowu wieczorową porą, czekam na M. też sobie dzisiaj piwko strzelę:tak: Hania marudnika włączyła i bardzo niespokojnie śpi więc nie nadrobię Was, wpadłam tylko tak szybciutko złożyć spóźnione życzenia dla Filipka i Adrianka! Buziaki ślemy z Hanusią, rośnijcie zdrowo, z uśmiechem na buźkach, dając jak najwięcej radości swoim rodzicom:-):-):-)
Wszystkiego najlepszego z okazji wspólnych 6 miesięcy życzymy Bohaciefkce i Małgosi - niezapomnianych chwil radości i uśmiechu na każdy kolejny wspólny dzionek:-):-):-)
Jola466 - Tobie i Twoim Księżniczkom Alicji i Amelii życzymy również zdrówka i wszystkiego NAJ z okazji ukończenia 7 miesiączków:-):-):-)
MIŁEGO WIECZORU:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry