reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dobry wieczór dziewczynki.-Melduje,że już po imprezce, wszystko się udało:towarzystwo dopisało(a nawet więcej miało być 6 osób zrobiło się 12-ale tak to już jest na naszych imprezach)jedzonko smakowało,prezenty trafione,maluchy byłe ekstra grzeczne a starszaki rozniosły pokój Matiego:oo:.Dobrze, ze takie imprezy są tak rzadko:tak:.
Nadrobiłam Was (tylko 11 stron od wczoraj:sorry:).
Moniqsan-Zakupy udane??? Ty to masz męża:-):-):-), wszystko by córci dał.Mój jak kupuje ciuchy chłopakom to gdacze"po co im tyle ciuchów????".Nie potrafi zrozumieć że obaj rosną:eek:.
Aga-Ty po prostu wygrałaś los na loterii-:-)TAKA TEŚCIOWA:-)
Moja znów się wprowadziła na tydzień:baffled:
Barmanko-Nosz aleś mi smaka narobiła tymi zdjęciami:crazy:.Po prostu uwielbiam Mochito i to zarówno w wersji orginal jak i light:-).Chwila...wodę mam, rum mam, cukier trzcinowy mam, mięte mam.....łoż chol...nie mam limonki.:frown:
Pypeć do kolana a tu......wrrrr chyba na pocieszenie pożrę kawałek ciacha

Ostatnia edycja:
Dzień doberek.
U nas noc"marudera" kolejna z rzędu:wściekła/y:.Zastanawiam się skąd dzieciaki biorą siłę na całonocne darcie a potem jeszcze dzienne darcie i znów całonocne....
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA BARMANKI I MARCELKA Z OKAZJI UKOŃCZENIA MAGICZNEGO 6 MIESIĄCA:-):-):-) BUZIAKI DLA MAMUSI I USCISKI DLA SOLENIZANTA;-)
M ze starszakiem poszli do kościoła a ja ogarnam dom po imprezce bo gdzie nie siadę to mi się chipsy w d...wbijają:sorry:.
Zaglądnę później miłego dzionka:happy:

Dla Marcelka duuuuuzo Buziaków !!!!!
Szczesliwej Mamy, Dzielnego Taty i Rodzeństwa życzę:-D
W Gdansku mglisto , szaro i ponuro ....blllleeeee....a ja wybywam na jazdy "L" ostatnie przed magiczna chwila "0"
Miesiac nie jezdziłam mam nadzieje ze nie bedzie plamy:cool2:

Dziekuje za pochwały mojej T. Fakt na loterii wygrałam:tak:
Mam jeszcze jedna historyjke....ale nie chce was denerwowac:-D
Do pozniejszego i spokojnej rodzinnej niedzieli zycze:tak:

ja chyba nigdy was nie nadrobie, znowu mam 30 stron :crazy::dry::errr::growl:

mamstud- powodzenia na chrzcinach, mam nadzieję, że będziecie mieć piekną uroczystość :-)

barmanka79- przykro mi, ze już nie karmisz piersią, ale kochana jeśli to dla ciebie było takie wyżeczenie to po co dłużej to ciągnąć i tak dzielnie karmiłas małego prawie 6 m-cy :happy: Kazda z nas kochana teraz bedzie już odstawiac maluszki od piersi :-) Co do butelek tt, ja je mam i ni bede kupowac juz smoczkow, chce kupic niekapek kubek, mozna je juz od 6 m-ca stosowac. extra fotki :-D
MNÓSTWO BUZIACZKÓW DLA MARCELKA NA 6 M-CY

agakm- u mnie tak samo kochana juz nie wiem co to znaczy miec po 2 godzinach pelne piersi, mała jak wstaje to juz nawet nie je tylko po 2 godzinach na spacerze potrafi wytrzymac 3 godziny , no jedynie w nocy co 2 godzin mam tego mleka duzo, ale to nie to co kidys...... u mnie sparwami kibelkowymi zajmuje sie m :-D, no ale brawo dla ciebie :-D

malgoss- ja sie zastanawialm nad kupnem kojca lub łozeczka turystycznego i wiesz co kojce dla mnie nie sa zbyt stabilne szczegolnie te siatkowe, pamietam, ze kliedys jedna z forumowiczek pisała, ze jej córcia przewrocila sie z całym kojcem, wiec kupiłam łozeczko turytyczne jest super, polecam CONECO wózki dziecięce, spacerowe, uniwersalne, foteliki, łóżeczka, krzesełka

owca121- ja tez probowalam wszytskiego żeby mała spała ale nic nie pomaga żadna kaszka, kleiki i mleczka sztuczne :confused2:

tsarina- kurcze twoja niunia idzie jak burza z zabkami, gratulacje a u nas nie widac....

Witajcie, u nas dzis ciezka noc maly jeczal co chwile i sie budzil, przez sen caly czas pchal raczki do buzi :-( ale jestem padnieta, w koncu wzielam go do siebie i jakos pospal od 5 do 8 a ja dzis nieprzytomna, dobrze ze meza nie ma to chociaz obiadu nie bede gotowac, zaraz wybieramy sie na dlugi spacer do puszczy bo slonko pieknie swieci, niech tylko szkrab sie obudzi :-) bo chyba nocke odsypia:eek:

Barmanko wszystkiego najlepszego dla Marcelka z okazji ukonczenia 6 miesiecy !!!

reklama
Wszystkiego naj,naj naj dla Marcelka!!!
Najlepsze zyczenia dla wszystkich dzieciaczkow,ktore mialy swieto w calym tygodniu
Witam wszystkie dziewczyny i kazda z osobna nie bylo mnie na BB prawie tydzien,a tyle natrzaskalyscie:szok:,ze po prostu nie ogarniam tego no nie ogarniam juz nie mowiac o tym zeby odpisac ktorejs z was no masakra:szok:
My mielismy we wtorek pogrzeb dziadka pozniej full roboty przy robieniu wyrobow ze swinki tzn.moja mama z ciotka prawie wszystko zrobily tj.pyszne pasztety,salcesonik,kaszanka kielbaska biala i wedzona(za tydzien wedzenie szynek juz na swieta bede miala)no i rozne roznosci,a mialam sie zaczac odchudzac jak zwykle:tak:
Moje starsze corki byly mocno poprzeziebiane ale moj sok z malin i bzu zrobil swoje tak wiec jutro do szkoly:tak:
Ania i Krzysio na razie zdrowi i mam nadzieje,ze tak zostanie,ze sie nie zarazili od starszyzny:tak:
mam nadzieje ze uda mi sie teraz juz byc w miare na bierzaco i udzilac sie co nieco w dyskusjach tymczasem pa dziewczyny:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry