reklama

Mamy majowe 2009

tsarina, mmatysia, ankzoc, owca, florencja ślicznie dziękujemy za życzenia :tak::-):-)

mmatysia, nie wiem czy dobrze kojarze, ale to wy jesteście na niekapku? i nie chcesz kupować butelek?
powiedz mi...bo coś mnie nurtuje... jak chcesz podać mleko? a kaszkę taką trochę gęściejszą (na noc)?
Droga Barmanko.Filip mleko pija z niekapka(ma dwa jeden do herbatek i soczków,drugi tylko do mleka).Kaszkę na śniadanko(owsiankę lub mannę) je łyżeczką a na noc dostaje butelkę z kaszką ryżową(robię mu ostatnio rzadszą i o dziwo dłużej po niej śpi (o pół godziny dłużej:sorry: ale zawsze to coś).
Męża załatwiłaś na cacy.Mścicielko ty nasza:-D:-D:-D.
Co do skarpetek to taką akcje przeprowadziłam kilka lat temu.Jak zabrakło skarpetek co zrobił M...poszedł do sklepu i kupił nowe:baffled:.Niczego go to nie nauczyło:-(.Mam nadzieję, że twój zajarzy o co chodzi.
Tsarino-Ubawił mnie twój post:-D:-D:-D (zwłaszcza kawałek z chłopakiem).Ciesz sie, ze tak szybko załapała-szkoda, ze wszystko na raz bo nie macie czasu cieszyć sie nowymi umiejetnosciami.Ale przynajmniej wiesz ,że Iza Mirka prawidłowo się rozwija;-)

reklama
Witam majoweczki.
Wszystkiego najlepszego dla MarcelitkaOgromne buziole.
Widze,ze dzisiaj pusto na forum.Zajrze pózniej.Liczę na wieczorne spotkanie klubu AA.

P.S.Jesli znajdziecie podobnego posta gdzies na podforum zignorujcie go-jestem dziś zakrecona.

No to dzieczynki podpisywać listę obecności! Chyba, że jeszcze kąpiecie dzieciaczki...? Natasza od 19.00 śpi. Po południu w ogóle nie spała i była potwornie marudna, więc o 18.30 kąpiel, butla i dziecko śpi!!! Ciekawe do której:szok::szok::szok:???

A czy któraś z Was może mi polecić jakiś fotelik samochodowy od 9kg - tylko z troche niższej półki. Niestety teraz na żadne maxi cosi mnie nie stać...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry