reklama

Mamy majowe 2009

Hejka :-)
Ja się pojawiam :-p
Wczoraj pisałam dłuuugiego posta i go wcięło zanim skończyłam pisać..:wściekła/y:
Strony mi się wszystkie pozamykały...:szok: eh..ale ja lubię mięć tysiąc kart pootwieranych, więc potem takie są skutki...
A na Irlandkach od piątku był poród on-line i dziś się w końcu zakończył..ale bidulka się namęczyła.. ale wreszcie tuli swojego synusia :happy::happy:
To teraz czas na czytanie zaległości w majówkach..eh wy klepiecie tych stron..że co już jestem coraz bliżej to kolejne strony powstają.. Mam nadzieje, że tu wszystko w porządku...no ale zaraz się dowiem..hmm..no nie wiem czy tak zaraz..;-):-D

reklama
bedę miała operację - torbiel mi sie zrobil nad dziąsłem:-(:-( i na dodatek jest stan zapalny i od 28. wrzesnia musiałam codziennie jeździć do Gdańska przez prawie 2 tygodnie:wściekła/y: - a to ode mnie w jedna strone 80 km. Teraz jeżdże co drugi dzień do dentysty:crazy:

A jeszcze sie chciałam zapytać - jak karmicie w nocy butelką, to czy wczesniej przygotowujecie ją ( wiem, że sie tak nie powinno, ale moja znajoma tak robi i wkłada do termosu) czy jak się dziecię obudzi, to wtedy robicie mieszanke? Ale w tym czasie maluszek płacze??:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry