reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dzien dobry Kochane....
Poniewaz wczoraj nie miałam okazji byc na bb wiec dzis chciałam złozyc spóżnione życzenia dla Jagódki:
Jagódko
zyczę Ci duuuuużo zdrówka,
radosnego uśmiechu, wspaniałych zabaw,
wymarzonych zabawek, bajkowych snów do poduszki i wszystkiego czego tylko zapragniesz :-)
A ja na 8.00 jade na zebranie kadry DD.....i oczywiscie juz dzis sniło mi sie Zombi jak mnie goni....ogolnie strzelanie, krew, zjadanie ludzi....standardowy sen jak sie stresuje:confused2:...koszmarna noc....:crazy:
no a po zebraniu do sądu (sprawa o pobicie młotkiem przez mojego podopiecznego) i w domu bede o 15.00 :-(
Zofik jeszcze spi a ja powinnam juz ja trzoszke naszykowac do funkcjonowania....:eek:
Odezwe sie wieczorem a pokrótce napisze ze mam 2 dobre wiadomosci:tak:
1. Moja S. znalazła pokój i od stycznie "pa,pa,pa"
2. Moja M. przeprowadza sie do Gdańska....:szok::eek::-D
Miłego Dnia Majóweczki

Witojcie i dziękowac z rana...szczególnie Moniq bo ja juz się zaczęłam martwić ,że taka sama się staję a moje dziecko nie daje odetchnąć bo codziennie coś innego wymyśli. Ja tez się do pracy wybieram więc pewnie znów mnie coś ciekawego ominie...

Mmatysia no ja tez jestem ciekawa o co chodzi???:cool2:

AgA trzymaj się kochana też masz ciężki dzień przed sobą...ja też ( aga_k_m wie dlaczego ) w każdym razie życzcie weny , bo za cholerę jej nie mam :confused2:

buziole i do zobaczenia po późnym południu :-p;-)

no i wykrakałam - wczoraj padł mi internet :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zdążyłam tylko główny narobić, chciałam wam odpisać co myślę o tej "akcji" i co....? i dupcia :confused2:
wrrrrrr

cóż - aneteczka, moniqsan, monika, aga jestem z Was dumna kochane, pięknie się zachowałyście, pięknie broniłyście zdania ogółu :tak:

florencja, ikt nie ma do ciebie żalu że ujęłaś się za imagination,ale jak poczytasz posty (głównie moniqsan- bo ona dobitnie wyraziła swoje protenesje "o co loto") to myślę że domyślisz się o co nam chodzi :tak:

kurka - moje dzieci na kolacja zjadło tylko 60ml mleka :eek::eek: nie dawałam mu przez sen butli, pomyślałam że najwyżej wstanę o 1 :eek: a on się obudził o 7 i leżał sobie grzecznie w łóżeczku aż mamunia flaszkę przygotuje dla niego:szok::-D

moniqsan, no ja też zapitalam jutro po serek :sorry::-) choć może teraz dla odmiany kupię sobie może jakiś kozi..... :confused2: po takim czasie nie jedzenia serków w lodówce mam sam nabiał :cool: sieeeed już się boją o własną wagę :wściekła/y::wściekła/y:
mówisz że znane osobistości wozi mężulek... niech zbiera autografy - potem na allegro i biznesik się kręci :rofl2:

confi, rozumiem że jak jesteś w pracy to Damisiem opiekuje się sią tatuś, tak? jeśli pisałaś o tym to sorki, bo mi umknęło :eek: jak sobie radzi? :cool::cool: jakw racasz z pracy dziecko czyste, najedzone, z suchą pieluszką? ;-)

florencjo buziaki dla Krzysia na pół roczku!

oj poszalałyście na forum wczoraj, sesja AA udana...

udanego dzionka wszyskim życze, zarówno Mamom Czynnym Zawodowo (MCZ) jak i Mamom Nieczynnym Zawodowo (MNZ):rofl2::-D:cool2:

Dzień dobry Majóewczki!

Florencjo ucałuj Krzysia od mamstud i Gaby z okazji ukończenia 6 miesięcy! :-)

oj dziewczyny, działo się tu działo! Szkoda, że nie byłam przy tym bo też miałabym sporo do powiedzenia... Teraz "po ptokach" nie będę nic mówić ale język mnie świerzbi :-)

Marzenko jak było w pracy? Jak Nataszka sobie poradziła bez mamy?

tikanis doskonale Cię rozumiem, Gaba też budzi się co godzinę, a nawet częściej. Sama nie wiem daczego, normalnie w nocy zawsze czuję jakbym miała karę za coś okropnego, co zrobiłam... Wiem, że to KIEDYŚ minie, ale kiedy....

moniqsan tos popiła i pogadała wczoraj! :-) hihi... W sobotę wybieramy się do Poznania "na sklepy". W związku z tym, że częśto piszesz o buszowaniu po galeriach będę myśleć o Tobie w trakcie robienia zakupów :-) Mam zamiar wydać mnóstwo kasy tylko na siebie! Ponieważ ważę o 12kg mniej niż przed ciążą nie mam żadnch ubrań. Tylko mam nadzieję, że słowa dotrzymam i nic, ale to nic nie kupię dzieciom... :-)

barmanko fajnie się serki je, prawda? :-)

mamamatysia a jak Fifi dziś?

tsarina coś czuję, że byśmy się dobrze zgrały na imprezce - ja też potrafię sporo wypić :-) i uwielbam Twój sposób pisania na forum :-)

jolu daj znać kochana jak Twoje księżniczki.

A u nas dziś okropna pogoda! Wieje, żeby nie napisać, że piździ, pada okropnie, normalnie fuj! Za godzinę idę z Gabą do lekarza bo do kataru radośnie dołączył kaszel, szit normalnie. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Od razu małą zważę i zapytam o kupy, bo o d 2 tygodni ma zaparcia...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry