• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dzien dobry Kochane....
Poniewaz wczoraj nie miałam okazji byc na bb wiec dzis chciałam złozyc spóżnione życzenia dla Jagódki:
Jagódko
zyczę Ci duuuuużo zdrówka,
radosnego uśmiechu, wspaniałych zabaw,
wymarzonych zabawek, bajkowych snów do poduszki i wszystkiego czego tylko zapragniesz :-)
A ja na 8.00 jade na zebranie kadry DD.....i oczywiscie juz dzis sniło mi sie Zombi jak mnie goni....ogolnie strzelanie, krew, zjadanie ludzi....standardowy sen jak sie stresuje:confused2:...koszmarna noc....:crazy:
no a po zebraniu do sądu (sprawa o pobicie młotkiem przez mojego podopiecznego) i w domu bede o 15.00 :-(
Zofik jeszcze spi a ja powinnam juz ja trzoszke naszykowac do funkcjonowania....:eek:
Odezwe sie wieczorem a pokrótce napisze ze mam 2 dobre wiadomosci:tak:
1. Moja S. znalazła pokój i od stycznie "pa,pa,pa"
2. Moja M. przeprowadza sie do Gdańska....:szok::eek::-D
Miłego Dnia Majóweczki

Witojcie i dziękowac z rana...szczególnie Moniq bo ja juz się zaczęłam martwić ,że taka sama się staję a moje dziecko nie daje odetchnąć bo codziennie coś innego wymyśli. Ja tez się do pracy wybieram więc pewnie znów mnie coś ciekawego ominie...

Mmatysia no ja tez jestem ciekawa o co chodzi???:cool2:

AgA trzymaj się kochana też masz ciężki dzień przed sobą...ja też ( aga_k_m wie dlaczego ) w każdym razie życzcie weny , bo za cholerę jej nie mam :confused2:

buziole i do zobaczenia po późnym południu :-p;-)

no i wykrakałam - wczoraj padł mi internet :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zdążyłam tylko główny narobić, chciałam wam odpisać co myślę o tej "akcji" i co....? i dupcia :confused2:
wrrrrrr

cóż - aneteczka, moniqsan, monika, aga jestem z Was dumna kochane, pięknie się zachowałyście, pięknie broniłyście zdania ogółu :tak:

florencja, ikt nie ma do ciebie żalu że ujęłaś się za imagination,ale jak poczytasz posty (głównie moniqsan- bo ona dobitnie wyraziła swoje protenesje "o co loto") to myślę że domyślisz się o co nam chodzi :tak:

kurka - moje dzieci na kolacja zjadło tylko 60ml mleka :eek::eek: nie dawałam mu przez sen butli, pomyślałam że najwyżej wstanę o 1 :eek: a on się obudził o 7 i leżał sobie grzecznie w łóżeczku aż mamunia flaszkę przygotuje dla niego:szok::-D

moniqsan, no ja też zapitalam jutro po serek :sorry::-) choć może teraz dla odmiany kupię sobie może jakiś kozi..... :confused2: po takim czasie nie jedzenia serków w lodówce mam sam nabiał :cool: sieeeed już się boją o własną wagę :wściekła/y::wściekła/y:
mówisz że znane osobistości wozi mężulek... niech zbiera autografy - potem na allegro i biznesik się kręci :rofl2:

confi, rozumiem że jak jesteś w pracy to Damisiem opiekuje się sią tatuś, tak? jeśli pisałaś o tym to sorki, bo mi umknęło :eek: jak sobie radzi? :cool::cool: jakw racasz z pracy dziecko czyste, najedzone, z suchą pieluszką? ;-)

florencjo buziaki dla Krzysia na pół roczku!

oj poszalałyście na forum wczoraj, sesja AA udana...

udanego dzionka wszyskim życze, zarówno Mamom Czynnym Zawodowo (MCZ) jak i Mamom Nieczynnym Zawodowo (MNZ):rofl2::-D:cool2:

Dzień dobry Majóewczki!

Florencjo ucałuj Krzysia od mamstud i Gaby z okazji ukończenia 6 miesięcy! :-)

oj dziewczyny, działo się tu działo! Szkoda, że nie byłam przy tym bo też miałabym sporo do powiedzenia... Teraz "po ptokach" nie będę nic mówić ale język mnie świerzbi :-)

Marzenko jak było w pracy? Jak Nataszka sobie poradziła bez mamy?

tikanis doskonale Cię rozumiem, Gaba też budzi się co godzinę, a nawet częściej. Sama nie wiem daczego, normalnie w nocy zawsze czuję jakbym miała karę za coś okropnego, co zrobiłam... Wiem, że to KIEDYŚ minie, ale kiedy....

moniqsan tos popiła i pogadała wczoraj! :-) hihi... W sobotę wybieramy się do Poznania "na sklepy". W związku z tym, że częśto piszesz o buszowaniu po galeriach będę myśleć o Tobie w trakcie robienia zakupów :-) Mam zamiar wydać mnóstwo kasy tylko na siebie! Ponieważ ważę o 12kg mniej niż przed ciążą nie mam żadnch ubrań. Tylko mam nadzieję, że słowa dotrzymam i nic, ale to nic nie kupię dzieciom... :-)

barmanko fajnie się serki je, prawda? :-)

mamamatysia a jak Fifi dziś?

tsarina coś czuję, że byśmy się dobrze zgrały na imprezce - ja też potrafię sporo wypić :-) i uwielbam Twój sposób pisania na forum :-)

jolu daj znać kochana jak Twoje księżniczki.

A u nas dziś okropna pogoda! Wieje, żeby nie napisać, że piździ, pada okropnie, normalnie fuj! Za godzinę idę z Gabą do lekarza bo do kataru radośnie dołączył kaszel, szit normalnie. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Od razu małą zważę i zapytam o kupy, bo o d 2 tygodni ma zaparcia...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry