reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Tylko tak jak pisała Aga ....cały czas masz Lilianke pod fachowym okiem specjalistów i zawsze mozesz szybko interweniowac

No właśnie... Tu jest pewiem bug :sad:
Nasza oropeda jest świetna - lekarz z powołania, skrupulatna dokładna i w ogóle. Dawała nam za każdym razem skierowanie na ćwiczenia ale na masaże nigdy :no2: A widać że i te były potrzebne wcześniej. Przede wszystkim małe dzieci inaczej na to reagują, nie rozumieją tak dużo no i zmiany jeszcze w fazie początkowej. Nie wiem dlaczego dopiero teraz skierowała nas na masaże :hmm:

No i na pewno będzie dobrze, musi być, ale wiadomo, jak każda matka - martwię się :frown: bo inaczej się nie da :sorry:

No
A teraz idę spać, bo już ciężko mi się pisze i nad każdym słowem muszę myśleć :rolleyes2:
Dobranoc

moniqsan glowka do gory zobaczysz bedzie wszystko dobrze!!:tak: trzymam za Was kciuki dziewczynki zeby wszystko szybko, dobrze i bez palczu juz lilianki sie zakonczylo. Milego dnia mamusie

Hej dziewczynki wczoraj jak zwykle sie nie pozegnalam,bo myslalam ze jeszcze wroce :tak:ale jak ogarnelam burdello po imprezce to juz padalam na gebe:tak:
Dziewczyny dzieki za komplementy fajnie sie czyta takie mile slowa:-):-):-)
aneteczko dzieci juz wiecej nie chcemy ja od poczatku chcialam miec synka i za 4 razem sie udalo tzn zaplanowalam juz dokladnie co i jak zeby na stowe byl synus(swoja droga nie wiedzialam,ze to takie proste zaplanowac plec dziecka):tak:

moniqsan mocno trzymam kciuki za ciebie i Lili :tak:na pewno bedzie dobrze :tak:jestescie pod opieka fachowcow :tak:.To zrozumiale,ze sie martwisz :tak:ale glowa do gory :-)szkoda tylko ze Lilianka jest mala i niezabardzo rozumie co jej robia:tak: dlatego musi sobie poplakac ale dzieci szybko zapominaja o takich przezyciach takze powodzenia dziewczyny:tak::tak:

Dziewczyny ratunku moje dziecko budzi się w nocy najgorsze jest to że nie tak jak kiedyś że dam smoczka i śpi tylko budzi się gada wstaje płacze i chce do nas jestem padnięta oczy mam czerwone jakbym płakała cała noc masakra... :-( co ja mam zrobić żeby on spał przecież nie wyrobie do pracy ledwo wstałam

reklama
no normalnie M@dz1@ jak bedziesz chciala zaplanowac plec drugiego dziecka to pomoge zreszta ja kozystalam z informacji z internetu a w Gdansku jest nawet lekarz ktory pomaga kobietom w tej kwesti.:tak:Jestem pewna ze jakbym nie zaplanowala sobie co i jak to bylaby 4 corka(moja babcia miala 8 corek po kolei:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry