Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wjedź mężowi na poczucie odpowiedzialności za rodzinę i spytaj się kto jego zastąpi w domu jak mu się coś stanie (że tak dosadnie podsuwam ale niektórzy panowie potrzebują nie kopa kobiecą nóżką ale kopa o sile huraganu), a i w pracy niesprawny do niczego sie nie przyda. Nie ma kto pracować - a niech pracodawca zakasa rękawy i do roboty jak tak oszczędza czyimś kosztem.mąz do szpitala oczywiście nie pojechał, kuśtykał cały dzień, widziałam jak z bólu syczy jak coś podnosił (bo bark go bolał), jeszcze mi zaczął narzekać że głowa go boli... więc mówię jedź do szpitala - bo to może być wstrząs mózgu, na co mąż - eeee nie, pewnie grypa mnie bierze
bez komentarza....
na moja prośbę by choć zadzwonił do pracy i wziął dziś wolne to powiedział że pójdzie do pracy bo nie ma kto pracować
bez komentarza...
ja też do apelu się podczepiamFlorencjo apeluje do Ciebie o nieumieszczanie swoich zdjęćbo większośc z nas, a ja już napewno w kopmleksy popade. Jej.......jak ty ślicznie wyglądasz, kto by powiedział, ze urodziłaś 4 dzieci
jestem pod wrażeniem.
Ja mam do Ciebie takie pytanie, a jak nie chcesz to nie odpowiadaj. Chcesz mieć jeszcze dzieci???i czy zawsze marzyłaś o dużej rodzinie???

i pytania również. Podziwiam kobiety, które chca miec więcej niż 2 dzieci (dla mnie trzeba mieć coś szczególnego, tego anielskiego spokoju i cierpliwosci ...). pięknie wyglądasz kobietko 

i masz cudne dzieciaki.
, zazdroszczę choć na diecie skazowej przy mojej Gabie po 6 m-cach karmienia ważyłam 46kg. Trzymam kciuki za Gabę aby sprawnie rozprawiła się z chorubskiem. ankzoc - gratulacje 1 zębola:-)tsarina- wow Izka szaleje............. moje dzis dostała dopiero 1 ząbalka

, moja ani jednego nawet takiego tyci tyci

:-)!!! Kurcze... ten przykurcz może jakoś chwilowo się pojawił
...
. Buziaczki i ... bądź dobrej mysli!!!!ja przy 38,2 (po odjęciu już 5 kresek) podałabym czopek.
.