reklama

Mamy majowe 2009

hej
Malgoss dobre moja mala tez glownie wola tatata wiec musze powiedziec M zeby sie nia zajal:)
ale tak naprawde to jak jest glodna to wola mamamamma:tak:jak jest cos nie tak to mama a jak wszytsko ok to tatatta:)

reklama
Owca, Nina tylko wiecie co ja nie jestem tak przekonana do open finance, money expert i tych innych doradców. Już kiedyś mieliśmy zamiar kupić mieszkanie - to było jakieś 2 lata temu - i wtedy byłam w owych dwóch firmach. Dzień po dniu. I polecili mi zupełnie inne banki. A w open finance to już tragedia. Kobieta poleciła mi przede wszystkim DOM Bank. Ninko chyba zdajesz sobie sprawę, że ten bank to totalna porażka. Już wtedy przy 100 tyś. kredytu na 30 lat rata miała być coś około 800 zł, a w każdym innym banku wtedy rata była w granicach 550-600zł.:szok: Natomiast w money expert kobieta polecała mi kredyt w CHF. A frank był wtedy strasznie tani!!! No więc gdzie sens, gdzie logika?!?!?!?

aneteczka to takie urocze:-) pamietam jaka ja bylam dumna jak Wiktorek pierwszy raz powiexial ma-ma, od kilku dni juz nie mowi zajal sie przewracaniem bez przerwy z pleckow na brzuszek, nauczyl sie tego dokladnie 11 listopada i teraz jak tylko go zostawie na minute w lozeczku, wracam a on juz lezy na brzuszku i krzyczy aby go przewrocic z powrotem na plecki, ale ma radoche :-D

Owca, Nina tylko wiecie co ja nie jestem tak przekonana do open finance, money expert i tych innych doradców. Już kiedyś mieliśmy zamiar kupić mieszkanie - to było jakieś 2 lata temu - i wtedy byłam w owych dwóch firmach. Dzień po dniu. I polecili mi zupełnie inne banki. A w open finance to już tragedia. Kobieta poleciła mi przede wszystkim DOM Bank. Ninko chyba zdajesz sobie sprawę, że ten bank to totalna porażka. Już wtedy przy 100 tyś. kredytu na 30 lat rata miała być coś około 800 zł, a w każdym innym banku wtedy rata była w granicach 550-600zł.:szok: Natomiast w money expert kobieta polecała mi kredyt w CHF. A frank był wtedy strasznie tani!!! No więc gdzie sens, gdzie logika?!?!?!?

No to faktycznie cos sie ludziom pokrecilo w glowach :tak: Jutro wybiore sie po kilku bankach i zobacze co i jak w razie czego skozystam na samym koncu z ich pomocy.

florencja
Ja cie sunę, ale Ty wyglądasz :-) A Twoja mama ... twarszy co prawda nie widać, ale z sylwetki to pomyślałam, że to Twoja siostra albo koleżanka :tak:
O ta diewczynka (jeszcze nie pamiętam imion Twoich dzieci), ta większa jest baaaaaardzo ładna. W ogóle wszystkie Twoje dzieci są śliczniusie :tak:

Dziewczyny, dzięki za pocieszenie. To okropne jak ona tak płacze. Płacze tak, że jest cała mokrutka od potu.
A co dalej?
Dalej masaże i ćwiczenia. Do kiedy? nie wiem :hmm:

reklama
Ja to bym chyba zazdrosna była, jakby mały wolał pierwsze ta-ta;-):-p

Owca- mój teraz też ciągle na brzuszek się przewraca, a po chwili płacz, żeby go przewrócić.

Z tym przewracaniem z brzuszka na plecki, to u nas jakaś wogóle dziwna sprawa. Jak miał tak około 3 miesiące to przewracał sie, a teraz.......:szok:no chyba zapomniał że umie.

U nas tak samo jest tez kiedys pieknie sie przewracal a teraz to tylko krzyk, heheh wygodni sie zrobili :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry