Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tutaj to już Twój prywatny doradca musi Ci odpowiedzieć...Niezmiernie mi milo ze mam swojego osobistego doradce, bede czuc sie pewniejpewnie nie raz jeszcze zameze pytanie. A wlasnie powiedzcie mi jeszcze czy zawsze bank robi sobie wlasna wycene nieruchomosci, nawet jesli mam papiery od rzeczoznawcy??? i po co robi taka wycene, czy przez ich wycene cena moze ulec zmianie czy poprostu jak stwierdzi bank ze cena im nie pasuje to odrzuca wniosek o kredyt ??
Ja w ING nie maiłam w ogóle rzeczoznawcy. Im wystarczyły zdjęcia, które dostarczyłam na płytce. W BZ WBK mieli przysłać rzeczoznwacę za darmo. Bo np. w Millenium za wycenę chcieli 400 zł
Ninko to jak to jest???Niezmiernie mi milo ze mam swojego osobistego doradce, bede czuc sie pewniejpewnie nie raz jeszcze zameze pytanie. A wlasnie powiedzcie mi jeszcze czy zawsze bank robi sobie wlasna wycene nieruchomosci, nawet jesli mam papiery od rzeczoznawcy??? i po co robi taka wycene, czy przez ich wycene cena moze ulec zmianie czy poprostu jak stwierdzi bank ze cena im nie pasuje to odrzuca wniosek o kredyt ??
Problem w tym, że co bank to inne procedury. A w PKO SA była wycena?
Wiesz rzecoznawca wysyłany z banku sprawdza tez stan mieszkania, czy domu, ponieważ pracownik banku nie jest w stanie tego stwierdzić. A wycena banku w PKO BP SA była, ale nigdy nie było sytuacji, że bank stwierdził, że to za mało, czy za dużo( odnośnie zakupumieszkania czy domu). Ale z tego co wiem to inne (niektóre)banki robią swoją wycenę i stwierdzają, że np.mieszkanie jest warte mniej i dadzą mnie kasy.
Ale ja tez nie jestem na bieżąco( wypadłam z obiegu rok temu, od tamtego czasu sporo sie pozmieniało)

), a od tego czasu dużo się pewnie zmieniło. Ale mój brat się ostatnio interesował, a że sam pracuje w banku i przydziela kredyty, więc piszę, co on zrobił. Stwierdził, że w jego banku kredyt nie jest najlepszy i umówił się z przedstawicielem open finance ( nie jestem pewna, czy dokładnie tak się to nazywa - w każdym razie facet mu przedstawił i porównał oferty kilku banku ) . Można zaoszczędzić czas
.
. Super torciki
. ja tez mam furę do prasowania, a jeszcze wczoraj pranie zrobiłam, więc doszła druga fura
.
. No i fajnie, że macie już 1. ząbek;-)

Jeszcze nie bylo ale ma byc wlasnie zrobiona taka wycena przez bank, napierw sami wzielismy rzeczoznawce bo to taki znajomy tesciow sprzedaje to mieszkanie i on chcial na poczatku 120tys ale powiedzial ze zjedzie nawet do 100tys ale nie wie czy moze aby urzad skarbowy sie potem nie przyczepil ze za tanio, wiec jutro ma przyjsc rzeczoznawca, znajomy mojej cioci i zrobic wycene taka kozystna dla nas abysmy zmiescili sie w 120tys z ziemia.