reklama

Mamy majowe 2009

reklama
witajcie wieczorowa pora, Damiś śpi a ja trochę Was poczytałam i na nieszczęscie weszłam na zamknięty gdzie nasza koleżanka chwalipięta zdążyła się poskarżyć i szlag mnie trafił...whatever :confused2:

Barmanko ale pędź Ty tego twojego bezmyślnego chłopa na jakieś badania...co on z zwariował? Ech te chłopy...do lekarza dopiero jak stanie się coś poważnego...

Slonko strasznie mi przykro z powodu Twojej szwagierki...ale dziewczyny mają rację...wsparcie jej się teraz bardzo przyda. mam nadzieję ze będzie lepiej niedługo. Ech strasznie mi szkoda takich kobitek :-(

Moniq ..bidulka Lilijka...może teraz i boli ale zaprocentuje na przyszłosć. A zezem się nie przejmuj, Damiś też zezuje...podobno jeszcze jest czas na jakieś decydujące diagnozy...tak mówiła moja pediatra

aga_k_m dziękuję Ci bardzo za słowa wsparcia, przydały się bo po lekkim szoku i chwilowym braku weny twórczej szybko udało mi się wskoczyć w mój dawny tryb i jakoś dałam radę
Ankzoc dziękuję również za doping :tak:aaa i gratuluję ząbeczka, która to się martwiła o to ze jej dziecię nie ma jeszcze zębów??? Bez paniki u nas też pusto

a ja mam teraz trzy dni wolnego więc mogę zapomniec na razie o stresie

Florencja serdeczne życzonka dla Krzysia :tak::tak::tak:

no i zapomniałam co dalej ...:confused2:

owca - a ja Ci polecam Bank Ochrony środowiska (BOŚ) - w moim przypadku (brałam kredyt na domek w 2007 r.) pomiędzy BOŚ a PBH Bankiem miałam 20 000 zł różnicy... Dobry jest też GE Money Bank:tak::-). Powodzenia!!!

Owca pisałam wcześniej, ale mi wcieło, żebyś złożyła dokumenty do więcej niż jednego banku. Nie rozumię dlaczego jest problem z tym, że dodatkowo jest ziema? To chyba lepiej... Widzę, że Nina już napisała ci o co chodzi z tym rodzeństwem. Więc się dobrze zastanów się, bo niestety w życiu różnie bywa... Przepraszam, że tak piszę, ale tak jest... Co do PKO BP - nie wiem Ninko czy to tam pracujesz, więc przepraszam od razu - ale jak policzyłam ile spłacę w PKO kredytu z dopłatami, a ile w ING to niestety w PKO wyszło o 11 tysięcy więcej:szok: I to przy kredycie z dopłatami. No więc ja wzięłam w ING. Jeszcze BZ WBK jest niezły. Decyzja należy do Ciebie, ale złóż dokumenty w kilku bankach!!!

Ja pracowałam w PKO BP SA, a być może będę pracować w BZ WBK:-)Dowiem się w poniedziałek.
I tak bym się nie obraziła. To jest duży bank i musi na siebie zarobić:tak:Hihihihi
Ale zgadzam sie z Tobą w 100 % w kilku bankach wnioski złożyć. Duży bank nie znaczy tani. Ludzie patrzą na różne aspekty, na dokumenty potrzebne itp, ale najważniejsze to kasa do spłaty( a swoją drogą trzeba też te wszystkie symulacje sprawdzać pod każdym kątem, bo to co czasami banki wypisują klientom to hoho. Kiedys znajomy poprosił mnie o sprawdzenie symulacji z różnych banków i w jednym suma rat do spłaty razy ilość rat była mniejsza niż wielkość kredytu:shocked2:Gdzie logika?!:no:)

Dzieki dziewczyny za pomoc teraz wszystko stalo sie jasniejsze :-) Wlasnie maz czytal gdzies na necie porownanie roznych kredytow i okazalo sie ze ten kredyt rodzina na swoim wcale tak pieknie nie wychodzi na tle innych kredytow, wiec jutro od poczatku czeka mnie bieganina po bankach w poszukiwaniu jakiegos sensownego kredytu :tak: Chyba troszke dluzej to potrwa niz myslalam, ale za to jaka ulge poczuje jak juz bedzie po wszystkim.

Marzena jak siedze na forum to maz nie ma wstepu do kuchni ( mam tu komputer ) wiec mu zaproponowalam herbatke ;-) aby mi sie nie krecil bo wtyka swojego noska i zagloda to tu to tam co pisze ciekawego a o wszystkim nie musi wiedziec ;-)

Dobry wieczór Kochane

No tak, chciałam zajrzeć wczoraj wieczorem i nadrobić te zaległości od czwartku;-) i już nawet zabierałam się do przygotowania termosu z kawą na całą noc;-):-D:-D:-D, ale jednak nie włączyłam BB:-(. Przez weekend mało się widzielismy z M. i trochę mieliśmy "spięcie", więc nie chciałam, żeby wieczorem myslał, że go "olałam" siedząc w innym pokoju przy kompie:zawstydzona/y:.

Zaraz sie zorientuję, co słychać i się włączę do dyskusji - bo i tak nie nadrobię wszystkiego

Słonko, śliczna ta suknia :tak:
A czy tam w środku jest jakieś ciasto?
Też mam lalkowy tort :tak::-)
Oczywiscie :-) Wtedy zrobilam nawet z kolorowym kremem niebiesko-rozowym.
Ta lale robi sie bardzo prosto. W misce wykladasz sobie biszkop z kremem (tak jak tort sie przeklada). Zostawic trzeba to na troche, pozniej wyjac z miski "do gory nogami" i juz tylko lukrem obkladac. No i zamontowac "korpusik" lalki. Chyba, ze ktos ma inwencje i zrobi z lukru :laugh2:
Jula zjadla 120ml. modyf. cycusia troszke i na noc zrobila prezencik - "kupke". :confused2: Nosz w mordeczke, tak sie meczyla, ze sie rozbudzila raz dwa. No i nie chciala spac. Cale "M jak milosc" tancowala na lozku. Jeszcze okazalo sie, ze smok sie spierniczyl i jest w nim dziura. :eek: Dobrze, ze mialam zapasy. No i tak tancowala, ze w koncu przysnela sama. Teraz slodko spi, a ja tez powoli ide luleczku. Prasowania nie zrobila i juz mam "srake", ze nie zdaze i zostanie mi jak juz bede pracowac. Eh.... Jutro pelna mobilizacja! Spacer z rana, pozniej nafaszeruje dziecko dzisiejszymi przetworami i prasowanko.... Czyli forum chyba nie bedzie. Na wrazie czego to trzymajcie kciuki za mnie. Znajac zycie bede prawie na zawal schodzila ze strachu :sorry::zawstydzona/y: Bosze jakbym pierwszy raz szla do pracy. Na szczescie na zmianie kierownikiem bedzie moj dobry kolega, sprzed pracy jeszcze, wiec luzik. W pewnym sensie.... Hiehie... Sama chyba nie kumam co pisze, bo jakos nic mnie nie bierze.
"Nic mnie nie bierze, nic mnie nie bierze! A tu BACH!" :rofl2:

Dobra ide, bo bede pisac jak nakrecona i nie skoncze, a jutro ciekawe kto wstanie.
POZDRAWIAM dziewczynki kochane :-D

Ja pracowałam w PKO BP SA, a być może będę pracować w BZ WBK:-)Dowiem się w poniedziałek.
I tak bym się nie obraziła. To jest duży bank i musi na siebie zarobić:tak:Hihihihi
Ale zgadzam sie z Tobą w 100 % w kilku bankach wnioski złożyć. Duży bank nie znaczy tani. Ludzie patrzą na różne aspekty, na dokumenty potrzebne itp, ale najważniejsze to kasa do spłaty( a swoją drogą trzeba też te wszystkie symulacje sprawdzać pod każdym kątem, bo to co czasami banki wypisują klientom to hoho. Kiedys znajomy poprosił mnie o sprawdzenie symulacji z różnych banków i w jednym suma rat do spłaty razy ilość rat była mniejsza niż wielkość kredytu:shocked2:Gdzie logika?!:no:)
To rzeczywiście mało logiczne... Nawet bardzo mało:no: Wiesz powiem Ci, że się zawiodłam troszkę na BZ WBK, bo złożyłam dokumenty w małym oddziale i mieli tam tylko jedną panią od hipoteki, która wówczas była na urlopie i po prostu nasz wniosek trafił do jej rąk chyba po około 3 tygodniach od złożenia:szok:, a następnego dnia dostałam już odpowiedz z ING. No jeszcze mogłabym ponarzekać na obsługę w tym oddziale, ale wiem, że to konkretnie o ten oddział chodzi, bo warunki mieli nie złe, chyba nawet lepsze niż w ING. Ale wiadomo czas goni i wzięłam kredyt w ING, tym bardziej, że obraziłam się na ten konkretny oddział BZ WBK. Zachowali się trochę nie poważnie:wściekła/y: Jeszcze przez chwilę toczyłam z nimi wojnę:wściekła/y:.

Owca masz tu świetnego własnego prywatnego doradcę ds bankowości! Korzystaj Kochana!!! I szukaj banków! W BZ WBK nie brali opłaty za wycenę nieruchomości, a to ważne!!!

Dziewczyny wrzucam kilka zdiec z dzisiejszej imprezy
Tort nie jest dzielem mistrza artysty ale byl przepyszny

Załączniki

• telefon 158.jpg
    telefon 158.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 87
  • telefon 111.jpg
    telefon 111.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 81
  • telefon 100.jpg
    telefon 100.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 67
  • telefon 087.jpg
    telefon 087.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 91
  • telefon 048.jpg
    telefon 048.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 61
  • telefon 124.jpg
    telefon 124.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Niezmiernie mi milo ze mam swojego osobistego doradce, bede czuc sie pewniej :tak::-D pewnie nie raz jeszcze zameze pytanie. A wlasnie powiedzcie mi jeszcze czy zawsze bank robi sobie wlasna wycene nieruchomosci, nawet jesli mam papiery od rzeczoznawcy??? i po co robi taka wycene, czy przez ich wycene cena moze ulec zmianie czy poprostu jak stwierdzi bank ze cena im nie pasuje to odrzuca wniosek o kredyt ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry