Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak babcia jest w domu to muszę zawsze mieć posprzątane bo ciągle ktoś do niej przyjeżdża a i tak wszyscy siedza u nas na górzeja bym ciągle ze szmatą latała taki metrażto moja obsesja sprzątanie mój M się już nabija u mnie zaledwie 45 a ja wiecznie sprzątam
![]()
.Ale teraz jak jej nie ma to sprzątam co dwa dni,mam strasznego lenia.Ale będzie się trzeba wziąć za siebie bo harmonogram mówi, ze od piątku przedświąteczne porządki.

. Może to gupie ale jakoś tak mam

, ale oczywiście jak nam się uda przeprowadzak to bedę się cieszyć.:-)Marzenko na razie użytkujemy tylko jedną naszą na górze.Z tej na dole to korzystam tylko piorąc bo tam mam pralkę a warunki są tragiczne(babcia ma 90 lat i nic nie pozwoli ruszyć).Planujemy remont na przyszłą jesień(będzie rwanie do cegieł:-().Ja zazdroszczę przede wszystkim dwóch łazienek. Bo my ze Sławkiem to się dogadamy w sprawie łazienki, ale w tym domu nie sznauje się czyjegoś bolącego brzucha! Ciągle słyszę:"pomyśl sobie, że jedziesz autobusem"
U nas taki metraż to ma na plus, ze jak się pożremy to każdy idzie w swoja stronę:-)cześć słoneczka.
dżizas, Mania mnie doprowadzi do rozpaczy!!!!
co do pokoi, to mmatysia, fajnie masz.
ja mam teraz 2 pokoje i kuchnia, i tak z moim M. zawsze razem, blisko siebie i powiem wam że cieszę się że mamy tak mało miejsca wlaśnie dlatego że jesteśmy blisko siebie. Może to gupie ale jakoś tak mam
, ale oczywiście jak nam się uda przeprowadzak to bedę się cieszyć.:-)