reklama

Mamy majowe 2009

U nas taki metraż to ma na plus, ze jak się pożremy to każdy idzie w swoja stronę:-)

Spadam kochane bo M czeka.
Jutro wyjeżdża na szkolenie do Poznania i wraca dopiero w sobotę a później w niedzielę wieczorem wybywa do Wejherowa:-(:-(:-(
Muszę się nim nacieszyć;-)
Spokojnej nocki.

wczoraj świętowałaś 7 m-cy dzisiaj żegnasz się z M ty kobieto to masz siły dobrej nocy :-)

reklama
wczoraj świętowałaś 7 m-cy dzisiaj żegnasz się z M ty kobieto to masz siły dobrej nocy :-)

hahaha - no dokładnie!!! Ale niech się wytuli do tego swojego M za nas wszystkie...

chociaż może i ja dziś pozwole się dotknąć mojemu M - strasznie bola mnie plecy, więc jakiś masażyk by się przydał :sorry:(a M mnie straszy, że na masażyku to się raczej nie skończy, hahaha:-D:-D:-D biedny wyposzczony po ostatnich zagraniach... )

sorki że ja tak i z gruszki ni z pietruszki ale wstawię wam fotki jak sie tu chłopcy bawią na kawalerskim - tego nieszczęśnika zastaliśmy w niedzielny ranek, podczas spacerku :rofl2::rofl2:
żałuję że nie zrobiłam fotek zgraii kolegów którzy stali w bezpiecznej odległości od niego i pilnowali by go nikt nie rozwiązał :cool2:

f3amm8.jpg

msluuh.jpg

a teraz wybaczice ale idę na śpiocha dokarmić bąbla, bo na kolacje wtrynił mi tylko 60ml :eek::eek:

To już po 20.00 mówiłam, że będę forum od początku czytać. Pustki dziś toatalne! Barmanka wpadła jak po ogień. Confi, Moniki1977, Moniq brak... Trzeba iść spać. Mi dzisiaj jeszcze masażu nie ma kto zrobić. Ale jutro i owszem:tak:

reklama
hahahha - barmanka - fotka pierwsza klasa!!! Superrrrr!!! A jaki ten "nieszcześnik" zadowolony :-D:-D:-D

Kasia - niestety Jaga obecnie jest na rękach u Tatusia... ja już z 3 razy próbowałam ją uspać, cyce jak flaki... mam dość.. normalnie obraziłam się na nią:confused2::confused2::confused2:...

Czy Wasze Dzieci też tak mocno szczypią:eek::crazy:??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry