• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
A Amelkę, bo ma łagodniejszy harakter niż Ala. a mój Mikołaj to taki delikatesik, taki myśliciel raczej niż buntownik. Będzie dobry dla Amelki, a Ala by o zdominowala. hi hi hi hi
:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

No fakt....Alicja to juz jak byla w brzuchu to tak kopala i sie rozpierala (choc jest mlodsza) a Amelcia to taki spokojny dzieciak...i taka przylepka....ona tylko raczki wyciaga a jak ja sie wezmnie to tak sie bedzie przytulac.....:tak::tak:szczegolnie do taty....:sorry:
a Ala to jak cos chce to krzyczy eeeeeeee....eeeeeee...:-D:-D

Aga...ja to czasami jestem na siebie zla ze tak sie obrazam....no bo powinno sie od razu wszystko wyjasnic i po sprawie....no ale nie ...jak tak nie potrafie....:shocked2::shocked2:

Martus.....nosz Ty to bezbledna jestes......:-D:-D:-D

reklama
dobra Laseczki - zmieniamy temat... Nię bedziemy przed snem się nakręcały Facetami i ich pokrętną specyfiką...

Barmanka - wyłaź z ukrycia i opowiadaj jak Ci minął dzionek? jak praca? Marcelito grzeczny?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry