• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
M&m's, ja tak samo jak Ty. Obiecuję,że sie nie odezwę aIe nie wytrzymuję.Wsciekła jestem taka,żebym pogryzła aIe przy tym płaczę aż nie widzę na oczy. Dobrze,że się często nie kłócimy( może z 5 razy w roku)

reklama
A skoro już jesteśmy w temacie, to ja zamawiam Amelkę Joli dla mojego Mikołaja. :-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak:

Oj...ale bede miec przystojnego ziecia....:-):-):-):-):tak::tak::tak::tak:

a co do meza.....no wiesz kazdy typ inny.....:sorry:
a milczkiem to ja jestem po mamaie..oni z moim tata potrafili nie odzywac sie i dwa tygodnie....ale pod koniec to juz bylo smiesznie bo kazde z nich wysylalo mnie i brata do drugiego i bylo tylko...idz powiedz matce...idz powiedz ojcu...:-D:-D:shocked2::shocked2::shocked2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry