• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Moniqsan, jesteś zaIogowana!!!:-D

nosz kurka!
jestem :wściekła/y:
tylko was nadrabiam. Co skończę jedną stronę to kolejna się pojawia i "górka" rośnie. I jeszcze w X-sie jaja sobie robicie :rofl2:
A my siedzimy z M, on bawi sie iphonem i co chwilę pokazuje mi jakieś bajery, popijamy winko i jemy ... mówić ? :cool2: nic specjalnego, ale smaczne - roladki z wędzonego łososia z philadelphią i kaparkami :tak:

M pokazał mi parę minut temu taką dziecinną zabawę którą robił mu tata i tak się uśmiałam że aż się spłakałam :-)
walnął mnie czołem w czoło i mówi " tak jest twardo"
potem podniósł brwi (tak by czoło się zmarszczyło), kazał zrobić to samo, znów walnął i mówi: "a tak miękko" Padłam ze śmiechu :-D:-D:-D
Spróbujcie jeśli tego nie znacie.
Jak on mi mógł tego przez 10 lat nie pozakać??? :laugh2:

nosz kurka!
jestem :wściekła/y:
tylko was nadrabiam. Co skończę jedną stronę to kolejna się pojawia i "górka" rośnie. I jeszcze w X-sie jaja sobie robicie :rofl2:
A my siedzimy z M, on bawi sie iphonem i co chwilę pokazuje mi jakieś bajery, popijamy winko i jemy ... mówić ? :cool2: nic specjalnego, ale smaczne - roladki z wędzonego łososia z philadelphią i kaparkami :tak:

M pokazał mi parę minut temu taką dziecinną zabawę którą robił mu tata i tak się uśmiałam że aż się spłakałam :-)
walnął mnie czołem w czoło i mówi " tak jest twardo"
potem podniósł brwi (tak by czoło się zmarszczyło), kazał zrobić to samo, znów walnął i mówi: "a tak miękko" Padłam ze śmiechu :-D:-D:-D
Spróbujcie jeśli tego nie znacie.
Jak on mi mógł tego przez 10 lat nie pozakać??? :laugh2:
nie znałam tej zabawy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja dzisiaj kupowałam Mikołajowi jeden z prezentow.Moje dziecko jest fanem bajki ,,Tomek i przyjacieIe''. Ma tory, pociągi,wiadukty i właśnie dokupiłam mu następny eIement koIekcji.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry