• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

kochana co do tego bujania to kiedyś mówiono że to choroba sieroca, ale twojej małej to nie grozi, na pewno sodobała jej się nowa umiejętność a jak się przy tym jeszcze cieszy to wszystko w normie:tak:

reklama
ja jestem, Jolu dostałam twojego esa, sorki że nie odpisałam ale dalej dyskutowałam z M. a teraz siedze i ryczę. Jeszcze do tego Mania dopiero niedawno zasnęła, cały czas staje w tym głupim łóżku i nie wiem, chce spać na stojąco jak koń??

reklama
kurcze nowe umiejętności naszych szkrabów :-( no nic trzeba jakieś nowe sposoby na spanie wymyślić ,spodobało się Mani wstawanie i teraz to wykorzystuje do upadłego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry