• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dobry wieczor majoweczki.......alez tu dzis pustki....:shocked2:....a myslalam ze bede miala co czytac wieczorkiem...:eek:

U nas tez ciezki dzien....dziewczyny sa tak absorbujace ze nawet na chwile nie moge przysiasc a jeszcze na dodatek moj Przemek pracuje cale popoludnia i wieczory...dobrze ze w niedziele ma wolne....
Normalnie fizycznie juz nie daje rady.....:-(.....a moj kregoslup to juz tak strajkuje...a dziewczyny nie moga tego zrozumiec niestety i tylko raczki wyciagaja zeby je wziasc....a jak nie to taki placz ze uszy pekaja.....:szok:

Poza tym ciesze sie bo ladnie zaczely jesc i nawet udalo mi sie wprowadzic jeszcze jeden posilaek bo wczesniej to jadly o 16stej a pozniej nic nie chcialy do samego rana....no ale od tygodnia jedza jeszcze o 19stej i jest fajnie....:tak:

jola, kurka ty to masz fajnie z tymi zakupami normalnie :tak: full wypas :cool:
a z tym ubieraniem dziewczynek w te same ciuszki - korzystaj póki możesz, potem dziewczyny jak podrosną to same będę (niestety) decydować w co chcą się ubrać, więc może się skończyć era ubierania w takie same zestawy :tak::sorry:

Barmanko..ja juz podawalam linka skad zamawiam te ciuszki....naprawde sa super gatunkowo..sa to ciuszki francuskie.....Ty tez mozesz spokojnie zamowic...:tak:....
No a sa naprawde fajni....wczoraj zamowilam zwrot a dzis juz przyjechala po te kurteczke kurier....:tak:
Co do ubierania tak samo to jakos nie widzi mi sie narazie ubieranie dziewczyn inaczej....i dokad to ja bede decydowac to beda chodzic tak samo ubrane....:tak:
Zreszta znam mame ktora ma blizniaczki no i ubierala je tak samo ...wkoncu jak dziewczyny mialy tak po 3 lata zaczely sie buntowac ze nie chca wygladac tak samo no ale niestety po zakupieniu roznych ubranek zaczela sie taka awantura ze ta chce to a tamta tez dokladnie to samo wiec mama postanowila ze nadal zostana przy takim samym ubieraniu....nie ma klotni ......czesto kupuje im takie same rzeczy tylko kolorem sie rozniace....:tak:

Jola - kurcze ale masz fajny układ w tym sklepie:tak:. A może nam bys sprzedała tą kurteczkę?? Z pewnością znalazłabyś z 10chetnych na nią.
Gratuluję "NIE" Alicji - to sie teraz dogadacie:-D:-D:-D

Agus..no sklep naprawde fajny...solidna firma....:tak:
A kurteczke...no oczywiscie ze moglam odsprzedac....tylko 17f kosztowala...:-)
No ale juz za pozno...:sorry:...juz ja oddalam i zamowilam dwie mniejsze bo ta co dostalam to na Twoja Jagodke by byla dobra...:tak:
Dziekujemy za gratki....:tak:

Jolu...a może AgA ma rację...po co pozbywać się kurteczki skoro taka śliczna? Może raz kupić dziewczynom inne kurteczki ;-)
ale zrobisz jak uważasz ...
Mam nadzieję ze wybaczyłaś mi moją małą gafę? pytam bo nic nie napisałaś...:sorry:

Confi...kochana..chyba nie zauwazylas posta ktorego napisalam do Agi o tym ze postanowilismy z mezem ze dziewczyny beda tak same ubierane....
A ta kurtalak i tak byla za duza wiec zamowilam dwie ale mniejsze i takie same....:tak:
Dziekuje za sugestie....:tak::tak:

:)

jola- jejciu ty zawsze masz sliczne ubranka..a moze zostaw ta jedna kurteczka i domow druga jakas inna .. :tak:

:tak:

Tikanis...juz wyjasnilam powyzej historie z kurteczka....juz sa zamowione nowe...:tak::tak::tak:

A i jeszcze mam pytanko......czy wasze dzieci bujaja sie tzn. tak w przod i w tyl ..bo moja Alicja od jakis kilku dni buja sie do przodu i tylu no i nie wiem czy to cos zlego....ona przy tym sie strasznie cieszy....i na haslo buju buju zazyna sie bujac....:tak:
Czytalam gdzies kiedys ze to moze byc objaw jakiejs choroby...:szok::szok:
a moj maz sie smieje ze ona ma przeczucie ze dostanie gasiennice na biegunach od mikolaja i juz trenuje....:-D:shocked2:...no i wez tu badz z facetem powazna....i mu ze sie martwie a on mi z takim tekstami wyjezdza....:shocked2:

m&m's....oj kochana...nawet w najlepszych zwiazkach niestety bywaja spiecia....glowka do gory...:tak:
Wyslalam do Ciebie esa...ale chyba nie dostalas...:eek::eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry