Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No widzisz i wszystko zaczyna sie pieknie układać:-):-):-)Nie na, jakie pyszności! Uwielbiam serniki, eh... :-(
My po wizycie u laryngologa - Gaba zdrowa, uszy ładne :-) Nie wiem tylko dlaczego jest taka marudna i zupełnie dziś nie chce jeść, może zęby.... Wykorzystałam dziś nianię i skoczyłam do firmy powypełniać jakieś papiery. Przy okazji się dowiedziałam, że są "bony" na święta, po 650 zł dla każdego, w tym roku z gotówce! :-) Cudownie, prawda?

full wypas 

no to masz na zabawki 
ale za to jest kolacja świąteczna - picie i jedzenie do woli
:-)

... ledwo się trzymasz na nóżkach, ale na BB się przywitałaś - buziak Ci za to :*** wracaj szybciutko do formy!!!
. A może nam bys sprzedała tą kurteczkę?? Z pewnością znalazłabyś z 10chetnych na nią.

. 

:-)
;-)

)

ledwo chodzi , w głowie się jej kręci ale do BB usiąść trzeba 

wariatka.

nienawidzę zimy...
joł , joł , joł melduję się
aga_k_m chyba wezwałaś mnie telepatycznie;-)

no i chyba coś jeszcze ;-)
.Młody wrzeszczy nie chce spać,Mati marudzi i od 20 minut zmuszam go do zjedzenia kolacji a M szykuje się do wyjazdu.Telefon cały czas dzwoni a psiapsiółka zadzwoniła,ze nie dadzą rady jechać z nami na sylwestra do Wisły.Mateusz ględzi,ze nie jedzie bo on z dorosłymi siedział nie będzie(przyjaciółka ma 7 letniego syna)a mi tez nie widzi sie spędzanie wieczoru w towarzystwie "fiat owców"ględzących o pracy.A miało być tak fajnie:-(