• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Nie na, jakie pyszności! Uwielbiam serniki, eh... :-(

My po wizycie u laryngologa - Gaba zdrowa, uszy ładne :-) Nie wiem tylko dlaczego jest taka marudna i zupełnie dziś nie chce jeść, może zęby.... Wykorzystałam dziś nianię i skoczyłam do firmy powypełniać jakieś papiery. Przy okazji się dowiedziałam, że są "bony" na święta, po 650 zł dla każdego, w tym roku z gotówce! :-) Cudownie, prawda?
No widzisz i wszystko zaczyna sie pieknie układać:-):-):-)

matko jak dziś zimno jest brrrrr. no tak zmarzłam na spacerze że się nie da tego opisać :-( jeszcze mnie głowa rozbolała i myślałam że z bólu to pręty od ogrodzenia zaczne gryźć :wściekła/y:

jola, kurka ty to masz fajnie z tymi zakupami normalnie :tak: full wypas :cool:
a z tym ubieraniem dziewczynek w te same ciuszki - korzystaj póki możesz, potem dziewczyny jak podrosną to same będę (niestety) decydować w co chcą się ubrać, więc może się skończyć era ubierania w takie same zestawy :tak::sorry:

mamstud, super że u Gaba zdrowa! bany.....mmmmm.... poezja :cool2: no to masz na zabawki :happy:
tutaj takiej tradycji nie ma :no: ale za to jest kolacja świąteczna - picie i jedzenie do woli:tak::-)

mamstud - ależ się cieszę, że wszystko z Gabunią w porządku:-):-):-)!!! a co do marudzenia... może rzeczywiście ząbki idą... Na pocieszenie powiem Ci, że Jagoda też dziś przechodzi siebie...w sumie to juz drugi dzień jest taka "kochana inaczej".. Ale u nas są już dwa ząbki, a żadnych zmian na dziąsełkach nie widać...

malgoss - Kochana Ty to jesteś niemożliwa:tak::-D:-D:-D... ledwo się trzymasz na nóżkach, ale na BB się przywitałaś - buziak Ci za to :*** wracaj szybciutko do formy!!!

Jola - kurcze ale masz fajny układ w tym sklepie:tak:. A może nam bys sprzedała tą kurteczkę?? Z pewnością znalazłabyś z 10chetnych na nią.
Gratuluję "NIE" Alicji - to sie teraz dogadacie:-D:-D:-D

AgA - buleczki - mniammmm...
Dobrze, że moja mama zrobiła dziś to ciasto "salceson" - to jakoś lżej mi na duszy:sorry::sorry::sorry:

moniqsan - ja ten torcik napewno wykonam na święta - Twoja rekomendacja w 100% to potwierdzila. Biała wersja też jest fajna, ale ja chyba wolę ciemną:tak:.
Tort bezowo-kawowy też już mam wydrukowany. No i przepis, który znalazła mamamatysia - ślina pociekła mi jak tylko przeczytałam nazwę:sorry::laugh2::laugh2::laugh2:

barmanko - u nas tez dzis zimno:-(. Nawet z domku nie wychodziłysmy (znaczy sie ja tak - ale na chwilke). Mąż nawet pojechał zakręcić zawór na budowie co by mróz go nie rozsadził.

a gdzie confi, kasia1208, Niny (27,2003), K.M., owca?

rozmawiałam dziś z ankzoc - zapytalam sie co u niej. Otóż wszystko w porządku, ale przez ta wieczorną wenę nie jest w stanie nas nadrobić:-(
może dzisiaj sie pojawi:tak::-)

joł , joł , joł melduję się :cool2:

aga_k_m chyba wezwałaś mnie telepatycznie :-p;-)

a więc od początku ( bo trochę Was poczytałam)
wczorajsza rozmowa dużo nam dała a jeszcze dziś sprzyjała nam awaria prądu....od 8 do 17 ;-)
Mimo tego ze byłam w pracy to moi panowie zrobili mi niespodziankę i przyjechali po mnie a potem siedzieliśmy sobie przy świeczkach i było faaaajnie :sorry:
w szczegoły wdawac się nie będę bo są banalne ale pomogło...to najważniejsze. Jeszcze raz Wam dziękuję ;-)

Mmatysia ...wow ależ Ty masz metraż...sprzątania fakt , dużo ale za to jaka przyjemność...echhh :sorry:
pomysły na prezenty świetne...obok kwiaciarni w której pracuję jest stoisko Toys4BigBoys i mogę oglądać te gadżety na żywo..też myślałam o tym by cos tam kupić...

Moniqsan torcik pierwsza klasa no i ta konspira ...bardzo romantycznie :tak:
Ode mnie też możesz złożyć Twojemu mężowi życzenia...spóźnione ale szczere.
No i gratuluję pierwszego Lilijkowego siadu ( fajne uczucie nie?:sorry:)

Mamstud bardzo się ciesze ,ze z Gabą już wszystko ok...w końcu :tak:

Malgoss Ty jestes normalnie uzależniona :-D:-D:-D ledwo chodzi , w głowie się jej kręci ale do BB usiąść trzeba :-D:-D:-D wariatka.
Powrotu do zdrówka życze :tak::tak::tak:

Jolu
...a może AgA ma rację...po co pozbywać się kurteczki skoro taka śliczna? Może raz kupić dziewczynom inne kurteczki ;-)
ale zrobisz jak uważasz ...
Mam nadzieję ze wybaczyłaś mi moją małą gafę? pytam bo nic nie napisałaś...:sorry:

Barmanko
u nas tez dzis zzzimno strasznie...rano było -2 :confused2: nienawidzę zimy...

ja nie mam dziś zbytnio czasu na BB,ale chciałam chociaż napisać ze żyję...na zamkniętym w ogóle dawno mnie nie było:zawstydzona/y:
Damianowi chyba idą zęby bo płacze ostatnio bez powodu i to tak ,że ciężko go uspokoić...

aha...rzucam hasło...głównie dla kobitek z okolicy...
hasło : BASEN...po 10 tym grudnia ..co wy na to? Kto się pisze? I oczywiście jaki dzień komu pasuje...napiszcie a potem się coś wybierze...;-)

joł , joł , joł melduję się :cool2:

aga_k_m chyba wezwałaś mnie telepatycznie :-p;-)

haha, ma się tą siłę :-p:-p:-p no i chyba coś jeszcze ;-)

a teraz czekam na pozostałe mamy!!!

confi - cieszę się, że coś się tam u Was powyjaśniało. No i zazdroszczę Ci tej świeczkowej atmosfery (troszkę wymuszona - ale to dobrze, bo jakby awarii nie było, to pewnie i nastrój byłby inny, no i zawsze coś by Was/M wytrącało z uwagi) - superrrr!!!

Ja jestem ale mam w domu sajgon:baffled:.Młody wrzeszczy nie chce spać,Mati marudzi i od 20 minut zmuszam go do zjedzenia kolacji a M szykuje się do wyjazdu.Telefon cały czas dzwoni a psiapsiółka zadzwoniła,ze nie dadzą rady jechać z nami na sylwestra do Wisły.Mateusz ględzi,ze nie jedzie bo on z dorosłymi siedział nie będzie(przyjaciółka ma 7 letniego syna)a mi tez nie widzi sie spędzanie wieczoru w towarzystwie "fiat owców"ględzących o pracy.A miało być tak fajnie:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry