reklama

Mamy majowe 2009

reklama
My z mężem uwielbiamy ekstremalnie czekoladowe wrażenia, więc ten sernik jest dla nas idealny :tak: Ale jeśli ktoś nie lubi gorzkiej czekolady to faktycznie może być za mocny :sorry:
Ta czekolada oczywiście ginie w serku i śmietance, ale mimo wszystko mocny jest.
No i pyszna jest ta truflowa konsystencja :tak:
Jak dla mnie bomba :tak:

hejo,
a wy cały dzień o jedzeniu.:rofl2::rofl2:

Nic się ciekawego nie dzieje:confused2:. Muszę sie wziąć za kupowanie prezentów, bo w końcu skończyło sie na pomysłach:baffled::baffled:. upsss.:dry::dry:

Wczoraj byłam na solarium, faktycznie od razu mi podskoczył hormon szczęścia:-):-):-). Jejku jak to się przyjemnie tak wygrzać!!:tak::tak::tak: nawet jak wyszłam i na dworzu deszcz padal to się uśmiechałam.:-):-):-):-)

AgA....a poczestujesz nas buleczkami.....:sorry::sorry::tak::-):-):-):-)....

Wiesz co Agus.....nie wiem ale ja jeszcze nie jestem chyba na to gotowa zeby dziewczynki ubierac inaczej.....moze to glupio zabrzmialo.....ale zarowno ja i maz chcemy aby dziewczyny narazie byly ubierane tak samo...no chyba ze np z tej samej "seri" tylko inny kolor.....:tak:

No i moje dziewczyny sa na tyle rozne ze naprawde nie jest je trudno rozroznic......:tak::tak:...no czasami na fotkach....;-);-):-)

Moniqsan...dziekuje za stronke.....na pewno skorzystam....:-)

reklama
Nie na, jakie pyszności! Uwielbiam serniki, eh... :-(

My po wizycie u laryngologa - Gaba zdrowa, uszy ładne :-) Nie wiem tylko dlaczego jest taka marudna i zupełnie dziś nie chce jeść, może zęby.... Wykorzystałam dziś nianię i skoczyłam do firmy powypełniać jakieś papiery. Przy okazji się dowiedziałam, że są "bony" na święta, po 650 zł dla każdego, w tym roku z gotówce! :-) Cudownie, prawda?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry