• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
a co do Sylwestra... ja nie mam planów.. w ogóle jakoś nie myślimy o tym z M.. Chciałam pojechać do Opola do przyjaciółki (Ona też jest za tym) i jej 1,5 miesięcznej córeczki - ale M nawet o tym nie chce słyszeć...

Mamamatysia - no co Ty?? Codziennie ręcznie aktualizowałaś?? Nie może być!!!
Zaraz coś poradzimy!!!

Confi, dobrze,że sobie wszystko wyjasniIiscie .Ja rownież zazdroszczę braku swiatła.U nas tv działa 24 h na dobę i raz na jakis czas jakby zbrakło prądu człowiek by normaInie porozmawiał.
Aga k m te Twoje andruty doprowadza mnie do zguby:-DPysznosci.

Moniś - a Ty pisałaś o bloku czekoladowym - tak?? Jak go robisz?? mi przydalaby się jakaś zmiana -aczkolwiek wafelki i tak rządzą na każdej okazji;-):tak::-)
Tak samo jak andruty tyIko całe mIeko w proszku wsypuje.Dodatkowo daje orzechy i krusze zwykłe herbatniki . Pychota aIe wafeIki Iepsze.
Mmatysia czyś Ty oszaIała:szok::-D.Zrób sobie suwaczek z innej strony:tak:

reklama
O nie a tu znowu żarełko króluje,no przeciez ile mozna o jedzeniu gadac:-D;-) A mnie tu ślinka cieknie:no::-D:-D:-D

Ja to dzisiaj padam na pysk,moje dziecko wzielo sobie za cel wykonczyc matke:wściekła/y::tak:Taki marudnik sie jej wlaczyl ze oszalec mozna,nie wiem o co chodzi,zebow nie widac,nic jej nie jest:sorry::wściekła/y:Nawet do kibelka nie moge wyjsc-masakra:no:

Co do sylwestra to\ mielismy jechac do Brennej ale nic z tego,nie mamy z kim dziecka zostawic,no i spedzimy pewnie w trojeczke plus pies:-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry