• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

Witam Aga już się zameldowałam :tak:
Spędziłam dzisiaj miły dzionek byłam u koleżanki z którą rodziłam było fajnie :-)
Malgoss witamy z powrotem zdrówka życzę ;-)
Confi widzę że i u was sytacja powolutku wraca do normy oby tak dalej :-)

A wogle Filiś dzisiaj jakiś mega marudny wczoraj pisałam że gada przez sen wogle całą noc tak się okropnie wiercił i miał lekką gorączkę mam nadzieję że to tylko ząbki
No ładnie ja weszłam a one znikają dobra to idę wezme prysznic do napisana potem ;-)

reklama
Dobry wieczór drogie Panie ja właśnie mam chwilke już was nadrobiłam i moge zacząć odpisywać więc tak
Malgoss nie masz za co dziękować miło że nasze słowa dodały Ci otuchy ;-)
Confi ciesze sie ze z M juz lepiej a na ten basen szkoda ze tak daleko bo bym chetnie poszla
Roxy u nas tez chyba idzie zabek ale jeszcze nie widać
Jolu gratuluje ząbka u Amelci no brava za nie dla Alicji
hmm zapomniałam co dalej :sorry:
Pozdrawiam dziewuszki :-D

roxy,aga- ja sama sobie nie zazdroszcze i nieraz chce mi sie plakac z zmeczenia ale coz zrobic..:///

mamstud- oby jej tak nie zostalo..:-( trzymam kciuki za dzisiejsza nocke

aga- wow ale ja ci zazdroszcze.. oczywiscie pozytywnie...oby twoja mala juz cale nocki zawsze przesypiala:)

moniqsan- ales ty zdolniacha jest,, a te kwiatuszki wow:) normalnie pomyslowa babka z ciebie i taka troskliwa o mezusia caly czas jakies niespodzianki mu robisz... normlanie romatyczka nam sie trafila) ale ja tez jestem romantyczka..;-) i uwazam ze to bardzo fajna cecha czlowiek jest wrazliwszy na wiele kwestii:)

jola- jejciu ty zawsze masz sliczne ubranka..a moze zostaw ta jedna kurteczka i domow druga jakas inna .. :tak:

malgos- witaj kochana wsrod nas.. najlepiej w domku ,, gdzie dzieciatko i mezus... zdrowiej kochanie:tak:

Allo allo!
Jestem i ja. Męża mam w końcu w domu, ale wszedł do łazienki i pewnie teraz godzinę tam będzie siedział. A mamusia szykuje synusiowi obiadek:tak: Chociaż tyle dobrego w tej sytuacji.
A co do sylwestra to my pewnie też będziemy siedzieć w domu. Jakoś nie pomyśleliśmy, żeby się gdzieś wprosić!!! A teraz to już przeażnie każdy ma jakieś plany. Ale szczerze mówiąc to nawet specjalnie mi się nie chce nigdzie iść...

i my pewnie zostaniemy w domu :-( choć czasem wypadają takie imprezki na ostatnią chwilę i wtedy jest super ale teraz przy naszych szkrabach to i imprezka będzie lajtowa

M@dzi@, ja juz nie wiem co jej jest, ja zeba nie widze ale moze faktycznie cos sie ruszy,bede miala na co zwalic jej zachowanie;-):sorry:
Widze ze wiecej takich marudnikow jest,pocieszam sie o ja naiwna:-D

Marzena,czyzby szykowal sie mily wieczor;-)????

jejuś wy znowu o jedzonku :-p

Barmanko u nas tez dzis zzzimno strasznie...rano było -2 :confused2: nienawidzę zimy...
a ja kocham zimę - pod warunkiem że jestem w domku, gdzie jest cieplutko, ciepluteńko :-D
super że wyjaśniliście sobie wszystko z niemężowym, oby pomogło na długi czas :tak:

kurcze mój też marudny wieczorem, normalnie sam nie wie czego chce :eek::eek: do tego ma ciepłe czoło, zdarzają się wypieki na twarzy - ale temperatury nie ma... :confused2::confused2: o co chodzi? :eek:

a my na sylwka idziemy na Salę :-):-) ale się cieszę :tak: bo to będzie taki nasz pierwszy wypad na sale taneczną, a nie jak co roku domówka jakaś albo pub... a że mamy z kim brzdąca zostawić (każda babcia chce mieć małego u siebie;-)) więc trzeba wykorzystać sytuację :tak::-D

ja dziś długo nie posiedzę.. dałam sobie za cel znaleźć się w łóżeczku o 22 :sorry: bo jutro o 6 muszę wstać buuuuuu

reklama
a ja muszę się z Wami pożegnać - myślałam, że cos posiedzę dziś z Wami, ale Jagódka "wybiła" mi plany z głowy:-(:-(:-(.. Budzi się jak tylko wstaje i zostawiam ją samą... MASAKRA jakaś...:-(:-(:-(

zatem do rana Kochane - bądźcie grzeczne i nie natworzcie za dużo stron - ok??:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry