• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

czesc dziewczyny,
mnie nie bylo na bb ponad tydzien,prawie wszystko przeczytalam.mialam trudny tydzien,z mezem ze starszym synem...troche problemow.:-(

raz dzienniedaje xavkowi butelke mleka ino 110ml ,zeby poznal smak innego mleczka niz moje ,wypija ino 60ml niestety maminie jest lepsze.:-)

widzialam ze pisalyscie o swietach,my wyjezdzamy do polski ,do naszego domku,bardzo sie ciesze ,bo niema to jak swieta w polsce .tak wsumie mam juz prezenty dla wszystkich kupione.

odpisze ino to was, ktorych zapamietalam:
m&ms-jejku twoja majecza juz zaczyna chodzic,bardzo jej sie spieszy ;-)
miniqsan-gratki .ze sama siadla,moj xavko jeszcze tego nie zrobil ino jak sama go posiedze to siedzi.
jolu-dobrze ,ze wszystko ok z dziewczynkami
mamastud-gabi tez juz dobrze widac,zapalenie uszu-ja to przerabialam z oliverem 2-3 razy do roku ale teraz juz nie choruje(odpokac)

aha jeszcze zalegle WSZYSTKIEGO NAJ ......,przespanych nocek przedewszytkim dla 6 -i 7 miesieczniakow ,ktore skonczyly przez ten tydzien jak mnie niebylo .

jak bede miec chwilke to wrzuce fotki mojego 7 miesieczniaka juz niestety.....

reklama
Hej, napiszę tylko kilka słów bo jestem padnięta i oczy mi się same zamykają (a to u mnie rzadkość :sorry:
Byliśmy dziś w restauracju podają dim sum w bambusowych pudełeczkach do gotowanua na parze. Mniam, bardzo nam smakowało:tak:

Połaziliśmy potem po CH, wróciliśmy po 22 .
Lili szybko zasnęła (bez mycia) a my popijamy sobie pifffko :-D:zawstydzona/y:

Nie na, jakie pyszności! Uwielbiam serniki, eh... :-(

My po wizycie u laryngologa - Gaba zdrowa, uszy ładne :-) Nie wiem tylko dlaczego jest taka marudna i zupełnie dziś nie chce jeść, może zęby.... Wykorzystałam dziś nianię i skoczyłam do firmy powypełniać jakieś papiery. Przy okazji się dowiedziałam, że są "bony" na święta, po 650 zł dla każdego, w tym roku z gotówce! :-) Cudownie, prawda?
No to suuuuuuuuuuuuuuper!!!! Uszy po zwycięskiej bitwie:-). Niech ząbek teraz szybko pokaże główkę i da pospać małym i dużym domownikom:-).
A bony, no fajny zastrzyk i miły gest, na zakonczenie pracy mój M tez dostał bon - będzie na jadło i prezenty.

Witajcie o tej nocnej porze!
Cosik zerknę co tam nastukałyscie, czy maluchy zdrowe, jak pzrygotowania świąteczne, czym Was dzieci i męzowie zaskoczyli lub wnerwili;-). I zmykam bo też padam, właśnie skończyłą przygotowywać dokumentacje do przetargu, uff....

Tikanis, Mamstud - dziewczyny nie zazdroszczę tych zarwanych nocek, mleczko tylko z cyca dajecie (nie pamiętam:zawstydzona/y:). Może niech M wstaje, polula i odkłada, potem a piat od nowa (nie wy bo maluchy będą czuły głównie zapach mleka) - może literatura "zaklinaczki dzieci" coś by tu pomogła???
M@dz1@ - jak siostra dostanie decyzję o odmowie to niech składa odwołanie do sądu (będzie pouczenie, często sąd zajmuje odmienne stanowisko niż ZUS), daj znać!!!
Malgoss - szybkiego powrotu do pełnego zdrowia, odpoczywaj ile się da.
Monisqan - torcik pycha, lubie twoje rady - przemyślane, konkretne i bardzo zrozumiałe:tak:.

u żadnej chyba masaż się nie kończy inaczej :-) a mój wiecznie nocki ma jak my te dzieci zrobiliśmy :sorry: choć za ciepło między nami ostatnio nie jest :-(
U mnie też było chłodna a nawet lodowato, w końcu sama wzięłam się za rozpałkę to M zaspał do pracy :-D.
Ktoś powiedział, że "kobiety są bohaterkami dnia codziennego a mężczyźni bohaterami jednego wydarzenia" (mogłam coś poprzestawiać).

Faceci, to my jesteśmy tą szyją, na której głowy trzymacie (jest tu jeszcze jaki inny rodzaj męski oprócz marczo?).

mamamatysia - o!!!! I jakie wrażenia z Wejherowa? (moje miasto)
aga km - no, moja też szczypie dotkliwie i ciągnie za włosy, mojego M ciągnie za włosy na rękach (ma za co chwycić tatusia:-):-):-)), boli, boli, że i podskoczę.

wiecie co - ale moja Kuzynka też jest dobra... Urodziła córeczkę w marcu, i np. Mała je już od dawna jakieś makarony, ziemniaki, kotlety, itd...
Mięsa oczywiście nie miksują tylko cała rodzina żuje swoje i na końcu daje Małej (co chwile ktoś jej swojego kotleta zemłanego wciska) - mnie normalnie stelepało z obrzydzenia...
Jasna cholera! Mnie tez wnętrzności się powykręcały!!!!!!!!!!!!!! konowały jedne, a niech z psu zpyska wyjma i sami zjedzą. Sory Aga ale głupota ludzka nie ma granic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Kotlety??? Ciekawe ile żołądek wytrzyma? Ech... i zwróć tu uwagę to wyjdziesz na pzremądrzałe dziwadło.

spotkałam dzisiaj znajomego , który ma córkę z maja jak mi powiedział co dziecku dają do jedzenia to aż mnie zatkało wiec piersi już nie, je ani żadnego mleka modyfikowanego, żadnych kaszek za to normalnie posiłki je z nimi, normalne obiady i na noc normalne mleko z kartonu z kaszą manną z butli całą butle i prześpi noc :shocked2:
Teraz pzrespi tylko ciekawe co za będzie za kilka miesięcy??? Jak ukłąd pokarmowy przeciążony to w końcu zacznie szwankować i nocy na pewno nie będą wtedy przesypiać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry