mamstud
Luty 2004, maj 2009
Ja pójdę dla Ciebie :-) Ile kupić? :-)i ja sie witam.:-):-):-)
znów mi się zachciało rogalików.
Może ktoś do sklepu dziś za mnie pójdzie?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja pójdę dla Ciebie :-) Ile kupić? :-)i ja sie witam.:-):-):-)
znów mi się zachciało rogalików.
Może ktoś do sklepu dziś za mnie pójdzie?![]()
Ja pójdę dla Ciebie :-) Ile kupić? :-)

a widać że i wy nie naklikałyście 

Aga_k_m wcale nie jestem cierpliwa i wytrzymała, zawsze w trakcie trwania takich akcji obiecuję sobie w głowie, że od jutra nie karmię! Po czym wstaję rano i jakoś daję cycka Gabie... Powtarzam sobie, że wszystko mija, że jeszcze kilka miesięcy (mam zamiar karmić max do roku) i się wyśpię :-)
Andrzejka karmiłam ok 2 lat i wiem, że to było za długo...
A Twoja Jagodzianka, no - temperamentna z niej dziewczynka :-) Muszę Ci powiedzieć Aguś że mój M się normalnie w niej zakochał, mówi, że uwielbia takie "pulpeciki" - mam nadzieję, że się nie obrazisz. Zawsze pokazuję mu zdjęcia Jagi i zawsze się zachwyca :-)

dzieci karmione cycem nie można przekarmić u Jagodziny jest to genetyczne u nas jest tak samo tyko w odwrotną stronę my byliśmy chucherka jako dzieci to i nasze szkraby takie ja tez jadłam wszystko jak karmiłam aż do przesady i jakie mam dziecko
nieprzejmuj się już w krótce wszystko spali ;-)

teraz terrorystka spi
posluchaj mamstud trzeba osuszac skore,moja tez ma czerwony buziol jak sie slini nawet krostki sie robia. a co do smarowania to nie mam pojecia bo to takie glupie miejsce i dziec zlize

ale jeszcze nie wiem jak będzie..