• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
no faktycznie mamstud całkiem ci po drodze do m&m's takrze możesz jej zakupy zrobić :-D
Witam mamusie my nawet dzisiaj pospali wczoraj nie siedziałam za długo na BB to się wyspałam :tak: a widać że i wy nie naklikałyście
Aga_k_m jak słucham tych opowieści to aż mi się w żełądku przewraca :eek:
AgA no fakt takie szefostwo to rzadkość :tak:

Aga_k_m wcale nie jestem cierpliwa i wytrzymała, zawsze w trakcie trwania takich akcji obiecuję sobie w głowie, że od jutra nie karmię! Po czym wstaję rano i jakoś daję cycka Gabie... Powtarzam sobie, że wszystko mija, że jeszcze kilka miesięcy (mam zamiar karmić max do roku) i się wyśpię :-)
Andrzejka karmiłam ok 2 lat i wiem, że to było za długo...

A Twoja Jagodzianka, no - temperamentna z niej dziewczynka :-) Muszę Ci powiedzieć Aguś że mój M się normalnie w niej zakochał, mówi, że uwielbia takie "pulpeciki" - mam nadzieję, że się nie obrazisz. Zawsze pokazuję mu zdjęcia Jagi i zawsze się zachwyca :-)

hahaha - ja też szantażuje cycem i butlą... ale i tak i tak wymiekam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

co do "pulpecika" - no taki już urok Jagodziany... Pewnie wyrośnie z tego jak już stwierdzi, że fajnie by było się trochę więcej poruszać - dzisiaj obiecuję przeskanować Wam fotki mojego M i moje jak bylismy mali.

milutko mi, że Twój M jest zauroczony Jagodzią.. Jakby ją troszkę ponosił - pewnie zmieniłby zdanie:-D:-D:-D

a właśnie, wiesz co - zastanawiam się, czy to ja nie przedobrzyłam z Jagodowym wyglądem - chodzi mi o mleko... a dokładnie jego jakość..
Jem wszystko, praktycznie niczego sobie nie odmawiam - i może przez to, to mleko jest jeszcze bardziej kaloryczne, i Jagodzia jest jaka jest.. Wiem, że ma genetyczne dziedzictwo po moim M...ale kalorycznośc mleka też nie daje mi spokoju..

Ty jesteś na dietce skazowej - no i Gabunia jest filigranową dziewczynką. Ja jem wszystko - więc Jaguśka jest big babką.

dzieci karmione cycem nie można przekarmić u Jagodziny jest to genetyczne u nas jest tak samo tyko w odwrotną stronę my byliśmy chucherka jako dzieci to i nasze szkraby takie ja tez jadłam wszystko jak karmiłam aż do przesady i jakie mam dziecko
nieprzejmuj się już w krótce wszystko spali ;-)

dzieci karmione cycem nie można przekarmić u Jagodziny jest to genetyczne u nas jest tak samo tyko w odwrotną stronę my byliśmy chucherka jako dzieci to i nasze szkraby takie ja tez jadłam wszystko jak karmiłam aż do przesady i jakie mam dziecko
nieprzejmuj się już w krótce wszystko spali ;-)

wiesz co - raz jeszcze przejrzałam książeczkę M i swoją (tą od 0-18 lat) i...
moj M był cięższy od Jagodzi w 6 m-cu o 180g, natomiast ja nie ważyłam tyle co Jagoda w wieku 16 m-cy :baffled::baffled::laugh2:
Także cały Tatuś... nawet z zębami idą łeb w łeb:tak::-D:-D:-D

Witam sie i ja po przebojowej nocy,brrr wczesniej chcialam cos skrobnac ale nie bylo mi dane:wściekła/y: teraz terrorystka spi:-D

Dziewczyny skad Wy macie swoje ksiazeczki,bo ja chyba takowej nie posiadam,musze mamy zapytac:-)

M@dzi@,cos mi sie wydaje ze moze zeby ida u was:tak: posluchaj mamstud trzeba osuszac skore,moja tez ma czerwony buziol jak sie slini nawet krostki sie robia. a co do smarowania to nie mam pojecia bo to takie glupie miejsce i dziec zlize:zawstydzona/y:

Aga_km_mojej kolezanki corka wazyla jak miala 6 miesiecy 11,5 kg a teraz ma poltora roku i jest w 50 centylu, ale ruchliwa ze hoho;-)

Moja malolata nie jest na cycku a tez zaczyna sie budzic w nocy o jakiegos tygodnia,to chyba nie jest regula:tak:
Milego dzionka Wam zycze,my dzisiaj idziemy do tesciow,zaprosili nas na barbórkowy obiad,dziwne tam zadnej Baski ne ma,no ale tata górnik:-D

reklama
Hejka
Confi
- też mi się marzą święta we trójkę..tym bardziej właśnie tak jak piszesz, że to pierwsze Święta w trójeczkę :happy: :happy: :happy: ale jeszcze nie wiem jak będzie..:eek:
Sylwek też stoi pod znakiem zapytania ale on już będzie w gronie rodzinnym w PL :yes:
Malgoss - wracaj szybko do formy :tak:
Moniqsan - też uwielbiam czekoladę..i chyba w weekend zrobię murzynka :-) ładnie siedzi Twoja Lili
M@dzi@ - może masz bepanthen? Jak dla mnie jest on rewelacyjny. Stosowałam na krwawiące sutki, potem na podrapaną Patrykową buzię i teraz od czasu do czasu jak coś się dzieje. Na ranki znakomity a najważniejsze, że nie groźny gdy dziecko go posmakuje. :yes:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry