• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dzieki za odpowiedzi faktycznie spróbuje bephantenem bo mam jeszcze z sutasów :-)
Mamstud mam nadzieje że to nie afty mi się wydaje że faktycznie zębole bo ten jezyk wypycha tak smiesznie wczesniej tak nie robił

Dziewczyneczki , a co tu dzisiaj takie pustki?
ja jestem ;-)
weszłam na chwilke bo udało mi się uspać Damiana..w końcu :confused2:
strasznie marudny jest ostatnio i przez to absorbujący. Ja od rana siedzę przy kompie ale to dlatego ze staram się pomóc mojemu tacie który stracił pracę :-(
niewiele moge ale chociaz rozsyłam jego zgłoszenia w formie elektronicznej.

Faktycznie ten nasz wymuszony wieczór ze świeczkami był w dechę :tak:dawno tak nie rozmawialiśmy.

AgA...ja w ogóle nie rozumiem z czym Ty masz kobieto problem. Transport już masz...a jak będziesz wybrzydzać to Zofia pojedzie sama a Ty będziesz leciec na kolejkę :-p:-p:-p
Tak patrzyłam na te terminy co pasują Tobie i szczerze przyznam ze ewentualnie mógłby być piątek bo ja mam na popołudnie. Napisz jeszcze inne dni w których byś mogła, może dopasujemy lepiej inny termin.
A jak reszta? Ankzoc, Malgoss, bohaciefka ...kto tam jeszcze jest z okolicy?

cześć Moni, też się zastanawiam , gdzie się wszytkie podziały.
Janormalnie mam dziś jakis energetyczny dzień. od rana zalatwiam sprawy które odkładam od 2 tygodni.
Njgorsze jest jednak to że chciałam sobie cichaczem , w tajemnicy przed moim M. zrobic zakupki w internecie. i co i d... okazało się że przyjmują tylko karty viza. A że ja takiej nie posiadam, to będę sie musiala przyznać M. ile wydalam. :crazy::crazy:uch. A już tak dobrze mi szło wykorzytsywanie jego poczucia winy w związku z jego ostatnimi szaleństwami zakupowymi.:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

Confi :zawstydzona/y: dzięki:zawstydzona/y::zawstydzona/y: jestem bardzo wdzięczna a te 2 terminy które podałam tj. 11.12 (piatek) i 14.12 (poniedziałek) to mi właśnie NIE pasują:tak:

Za pochwałę szefa szefów dziękuję bo fakt jest co chwalić, ludzie z sercem na dłoni.

Agus bułeczka została jedna....i jej nie zjem bo M. zjadł 3 a było 12 szt ..:zawstydzona/y:.wiec sama rozumiesz.
Wyszły pycha....tylko muszę lepsza org. zrobic zeby mniejszy bałagan był.:-D
Upieke na basenowe spotkanie wiec Dziewczyny zapraszamy
:-D

Aaaaa miałam napisac ze znalazłam Pania do opieki nad Zofikiem, pasuje jej 3 razy w tyg po 3-4 h ale chce 10-12 zl/godz.:eek:

Zmykam bo obiad bedzie w lesie.....

ja właśnie też co jakiś czas wpadam... i dziwię się, że takie pustki dziś panują... no ale w sumie - czas obiadu no i nasi M wracają z prac do domów, wiec pewnie wieczorkiem dopiero forum odżyje :happy::happy::happy:

confi - to piękne, że tak się poświęcasz dla Taty:tak::tak::tak: a co sam zainteresowany robi w kierunku znalezienia pracy? są jakieś szanse?

z tego co pamiętam - to pisałaś kiedyś, że Twój Tato to taka zlota raczka - no i zespawał Wam kólko w wózku. Mam nadzieję, że szybko uda mu się (Tobie dla niego)coś znaleźć:tak: Życzę powodzenia:tak::-)

AgA - 1 bułeczka.. :-(:-(:-( Mogłaś chociaż fotki wstawić :sorry: żartuje - na zdrówko i... podziel się przepisem.

Aaaaa miałam napisac ze znalazłam Pania do opieki nad Zofikiem, pasuje jej 3 razy w tyg po 3-4 h ale chce 10-12 zl/godz.:eek:

Zmykam bo obiad bedzie w lesie.....

No wreszcie jesteście:-)

AgA, nie maIo sie ta pani ceni.
Confi, mój marudnik od trzech dni tyIko wyje i wyje .:-(Teraz śpi aIe jak dIugo?
M&M'S, mój M zawsze najdzie na Iistonosza i tak dowiaduje się,ze znowu cos kupilam. Nic się nie da ukryc:wściekła/y:

Ja,jak sprawdzam czy zupka ma dobrą temperaturę biorę osobną lyżkę,nigdy nie próbuję tą którą karmie dziecko.Jak karmię dwoje dzieci to każde ma swoje opakowanie jogurtu i swoje lyżki.
Aneteczka ,ja dziś wstalam o 7 i myślaIm,że oczu nie otworze- teraz to jest dIa mnie środek nocy.:-D

reklama
mi odpukać Maja znowu zaczeła całe noce przesypiać, ale za to jeść jakoś słabo zaczęła.:eek::eek::eek:
Mleko z kaszą to jeszcze, ale słoiczki.:no::no: gdzie tam!! jak pół zje to jest dobrze, a przed przeziębieniem potrafila wszamać i półtora.:szok::szok:

Już mi się energia skończyła i nic mi sie nie chce. :cool::cool::cool:
Jakoś tak ponuro się zrobiło.:-(:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry