• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

Mmatysia , co u Ciebie?:-)
Siedzę Moniko z siostrą i jej chłopakiem bo zostają u mnie na noc i robimy sobie małą imprezkę:tak::tak: z winkiem i pizzą:-).Nie miam dzisiaj czasu pisać bo Fifi przechodzi sam siebie:wściekła/y: zębole wychodzą:eek:.

mamamatysia-ty masz 8 latka jak pamietam i czy on je normalnie posilki a w szczegolnosci obiady ??bo ja musze mojemu oliverowi wciskac zeby cos zjadl ,najbardziej mu smakuje lassagne ale ino tym nie moze sie odzywiac.ja mam z jego jedzeniem normalnie horror.
Mati ostatnio je mało a często tylko,że on jest wymyślny i wmuszenie w niego tego co my jemy to jest masakra:no::no::no:

Będę Was podczytywać(o ile będzie co:-D:-D:-D)

reklama
moja cwaniara co do jedzenia to też wymyśla ona nie jest niejadek tylko je to co lubi :sorry:a na resztę to jej ciężko namówić albo ją brzuch boli albo już tak się najadła że więcej nie może , a jak już czegoś nie lubi to potrafi jeść w nieskończoność

Hej babeczki, ja tak na chwilke bo niedługo szykujemy się z kuzynka na babską imprezkę :-)

AgA kurczę, wybacz nie doczytałam :zawstydzona/y:
ale to w sumie lepiej bo mamy większe pole do popisu ;-), jak tylko uzgodnie z M termin to wyślę Ci smska , aha no i najpierw musi do mnie przyjśc kostium kąpielowy bo kupiłam sobie jednoczęściowy. Ostatnio nie czułam się zbyt komfortowo z tym brzuchem w dwuczęściowym :zawstydzona/y:

trzymajcie się kochane...jutro jak wytrzeźwieję to się pojawię :-D
można powiedziec ze zebranie klubu AA uważam za otwarte...będę obecna duchem :-p
do jutra

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry