• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
mamstud,
ja też dzis nie za bardzo mam dobry humor... :sorry:dlatego wpadłam jeszcze na BB:rofl2:, chociaż juz mi sie troche powieki zamykaja ze zmeczenia...
mialam wypoczywac, a same wiecie, jak to jest;-)
A jak twoja Gaba - zdrowa jest? Spóźnione, ale najszczersze życzonka dla Was!!

dziękuję Malgoss, jesteś kochana, że pamiętałaś. :-) Gaba już lepiej, mam nadzieję, że przez osłabienie po antybiotyku nic nie złapie tfu tfu tfu. A jak Ty się czujesz? Aha, dlaczego nie mogę zerknąć na Twój profil? :-) Tak z ciekawości pytam

Wiecie, ja juz faktycznie się pożegnam. Kiedys trzeba sie wyspać, chociaż nie powiem - odkąd Szymonek spał z tatusiem, mniej budzi sie w nocy:happy:

Aha, Confi
pytałaś, czy sie wybierzemy na basen z Wami:happy: - podajcie date, kiedy planujecie i wtedy dam znac, bo zobacze, czy już będę mogła ( na razie po tym zabiegu to chyba nie za bardzo?:confused2:)
I udanej imprezki życzę:tak:.

Dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry