• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

Mmatysia ja też strasznym cholerykiem jestem i dość ostro tam było, bo nie wytrzymałam. Potem ze 2 miesiące z sobą nie rozmawiałyśmy. I w końcu była rozmowa telefoniczna - zupełnie przypadkowa. No i znowu się pokłóciłyśmy, bo znowu wszystko wygarnęłam. A ona w efekcie mnie jędzą nazwała!
Żartujesz:wściekła/y: jeszcze Ty na jedze wyszlas???? Niezle:no:

reklama
tsarina - dziewczyno wymiatasz teksatmi, poryczałąm sie ze śmiechu aż M spytał sie co się dzieje:-):-):-).
barmanka - nie oglądaj takich filmów!!!! teraz kiedy masz małe dzieciątko!!! jesteśmy teraz bardzo wrażliwe (co nie znaczy, ze jak oseski będą nastoletnie to pokryjemy się kurzem obojętności).

Ach, a ja myslalam wlasnie ze to ta druga:sorry: To powiem masz przewalone z tymi Antosiami:no:

Mamamatysia,jakie winko chorwackie pijesz? W zeszłym roku zachwycalismy sie w chorwacji winem prosek,takie zwykle,slodkie ale dobre i mam sentyment:-):tak:
Nie pamiętam nazwy bo wyrzuciłam butelkę.To był 30%wyrób miejscowych,właśnie taki słodki i pyszniutki:-p:-p:-p.Klient M jedzie w styczniu to uzupełnimy zapasy:tak::tak::tak:

Mmatysia, a Twój starszak jak miał 2 Iatka to był grzeczny? Nie wyciągał wszystkiego z toreb, szufIad itp?
Ja mam dużo koIeżanek z dziecmi w takim wieku i wszystki tak łobuzują. Mój Mikołaj nie był Iepszy.Duzo zaIeży od rodziców aIe nie zawsze ma się oczy z tyłu głowy.

Melduje się na spotkaniu AA- był u mnie taki chłopek w czerwonym i mam 2 Żubry i 4 Harnasie... jakbym nagle znikła, szukać pod stołem...

bohaciefka dziękuje za rady, ale nieco za późno wdepnełam tutaj. My już po wizycie u dr. Iza miała 38,9C i to nie zęby. Ma albo infekcje wirusową (b. prawdopodobne) albo trzydniówkę, więc czekamy na wysypkę we wtorek. Dr zapisała Calcium pół łyżeczki 2x dziennie, Panadol 3x dziennie, Cebion 2x po 5 kropel i Viburcol 2x dziennie. I tak dziś i jutro. Jak we wt jeszcze będzie temp to do dr po antybiotyk, a jak nie, to w śr na kontrolę. Chemia rządzi, ale konsultowały to dwie niezależne dr, więc nie narzekam...

pediatra, jak zobaczyła gardło Izy to stwierdziła delikatny stan zapalny, ale na to nic nie zapisała, bo Panadol jest. I zobaczyła zęby. Nie mogła uwierzyć, że Iza Mirka ma dopiero 6mc. Kłopot w tym, że przy Panadolu nie mogę nic na ząbki dawać, a do przebicia dziąsełek już tuż tuż... nawet żel chłodzący odpada...

reklama
Mmatysia, a Twój starszak jak miał 2 Iatka to był grzeczny? Nie wyciągał wszystkiego z toreb, szufIad itp?
Ja mam dużo koIeżanek z dziecmi w takim wieku i wszystki tak łobuzują. Mój Mikołaj nie był Iepszy.Duzo zaIeży od rodziców aIe nie zawsze ma się oczy z tyłu głowy.
Pewnie, że nie zawsze ma się oczy z tyłu głowy, jak piszesz, ale jak jestem u kogoś w domu to strama się dziecko pilnować. Ktoś nie ma przystosowanego mieszkania do małego dziecka, które raczkuje i ja bym się bała, żeby Młoda np. rączki do kontaktu nie włożyła. Wolałabym ją mieć na oku. Nie puściłabym jej samej do innego pokoju. A jeśli już moje dziecko komuś by starty wyrządziło to poczuwałabym się jakoś do tego i przeprosiła. A oni - w moim przypadku - nawt nie zapytali czy Antosia coś zniszczyła. Zero zainteresowania. A to ja byłam 400 zł do tyłu dzięki ich dziecku!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry