monika1977
Fanka BB :)
Filip śpi od 20.Niestety bardzo niespokojnie więc przeniosłam się z Wami do sypialni;-).Chyba udziela mu się moje zdenerwowanie[/QUO]
Czym się zdenerwowałas?Ja, podniosłam Ci cisnienie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Filip śpi od 20.Niestety bardzo niespokojnie więc przeniosłam się z Wami do sypialni;-).Chyba udziela mu się moje zdenerwowanie[/QUO]
Miałam napisać do łóżka ale się w palec ugryzłamno wiesz z nami do sypialni
nie denerwuj się kochana
.No coś tyFilip śpi od 20.Niestety bardzo niespokojnie więc przeniosłam się z Wami do sypialni;-).Chyba udziela mu się moje zdenerwowanie[/QUO]
M jest w pociągu nad morze.Miał jechać z kolegą a pojechał z jakimiś jego znajomymi.Strasznie się martwię bo ludzi nie znam a M uposażony:-(
monika - dziękuję:-). Mam szczęście do ludzi w różnym wieku o różnym statucie społecznym, o różnej drodze życia, słucham ich historii, obserwuję, a przede wszystkim staram sie traktować innych tak jakbym chciała sama być pzrez nich potraktowana, cieszę się małymi rzeczami, pielęgnuję bliskie znajomości, mam marzenia, wierzę, ze szczęście nie przychodzi samo, trzeba nad nim popracować. A że miałam trudne dzieciństwo i nie wiem komu dziękować, ze spotkałam ludzi, którzy pokazali mi jak ciekawe może być życie i uwierzyć w siebie - i to dalej trwa... w pojedynkę wiele bym nie zdziałała.
Spokojnej nocki;-)Dziewczyny to żegnam się, spokojnej nocy. Muszę jeszcze posiedzieć nad dokumentami:-( póki szare komórki jeszcze jarzą;-). pa
Ja też bym nie spała. Boję się pociągów a w nocy to już w ogóIe.Dziadostwa jezdzi różnego na metry. Chłopak jak poIecony przez koIegę to chyba można mu zaufać.Dwa auta kupują,że pojechaIi pociągiem?No coś ty
M jest w pociągu nad morze.Miał jechać z kolegą a pojechał z jakimiś jego znajomymi.Strasznie się martwię bo ludzi nie znam a M uposażony:-(
dobranoc.dziewczyny to żegnam się, spokojnej nocy. Muszę jeszcze posiedzieć nad dokumentami:-( póki szare komórki jeszcze jarzą;-). Pa