• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

Ja też bym nie spała. Boję się pociągów a w nocy to już w ogóIe.Dziadostwa jezdzi różnego na metry. Chłopak jak poIecony przez koIegę to chyba można mu zaufać.Dwa auta kupują,że pojechaIi pociągiem?
Cztery.J
Jechał M kuzyn kolegi i jeszcze dwóch.Kazałam mu się meldować co godzinę, zebym wiedziała że jest wszystko ok.Najgorsze, ze jutro będzie jechał cały dzień z Wejherowa:-(

reklama
Ankzoc,
juz nam Ciebie brakowało. Dobrze, że wszystko ok, a oczywiście zrozumiałe jest, że nie jest łatwo wygospodarować czas na BB ;-), tym bardziej, że zawsze jest tak duzo do nadrabiania.... :tak:
a zwłaszcza jak się kilka dni uzbiera zaległości w czytaniu i pisaniu...

No właśnie...
jutro wyjezdżam do mamy i wracam dopiero w środę...:sorry:
Ale bedę w kontakcie smsowym z Agą k m i M@dzią :laugh2:( a'propos M@dzia ma problem z internetem...)

A teraz jeszcze muszę przygotować "papiery" dla księgowej:sorry: i mamy jutro kontrolę PIP-u:szok:.

Trzymajcie kciuki:-)

Pa,pa, dobranoc i do środy mam nadzieję:happy:

żeby tyIko bazpiecznie dojechaIi i załatwiIi a wrócić to już wróci.
Oby tylko cały i zdrowy.
Do panikar nie należę ale niespokojna jestem.Odetchne z ulga jak da znać,że jest na miejscu,według planu ok 5.30:eek:
Malgoss-Powodzenia na kontroli i wracaj szybko:-).Sądząc po ostatnich pustkach to nie będziesz miała dużo nadrabiania;-).
A gdzie Marzenka i Aga k m,Confi?
A Barmanka kiedy przylatuje do Polski???

No,i mi w koncu udalo sie malolatke uspic:tak: Ona tak zasypia kolo 23 i wstaje rano,chociaz ostatnio zasypiala przed 22 i budzila sie w nocy na mleczko. Zobaczymy jak to dzisiaj bedzie:sorry:

Mamamatysiu,to faktycznie masz po nocy,tez bym sie martwila:sorry: no ale w koncu nie wszyscy sa zli i faktycznie jak pisze monika,jak polecony to trzeba zaufac:tak:

No,i mi w koncu udalo sie malolatke uspic:tak: Ona tak zasypia kolo 23 i wstaje rano,chociaz ostatnio zasypiala przed 22 i budzila sie w nocy na mleczko. Zobaczymy jak to dzisiaj bedzie:sorry:

Mamamatysiu,to faktycznie masz po nocy,tez bym sie martwila:sorry: no ale w koncu nie wszyscy sa zli i faktycznie jak pisze monika,jak polecony to trzeba zaufac:tak:
Dzięki dziewczyny za wsparcie.Prz najmniej nie obgryzam paznokci z nerwów(bo trudno klikając w klawiaturę)Na was zawsze można liczyć:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry