• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
eeeejjjj... no nie poznaję Koleżanek:szok::szok::szok:!!! a cóż to za frekwencja???

dzisiaj ja uroczyscie otwieram klub AA slabym drineczkiem;-):-D (gin ze schweppsem).
Dość milutko spedziłam dzionek - wyszłysmy z Jagódką przed 14:00 a wróciłyśmy do domku przed 19:00. Były odwiedziny Kuzynki i jej Bobo, później wspólne chodzenie po Ryneczku, zakupy - achhh jednym slowem super!!!

No dobra... poczekam teraz na dalsze obrady klubu (a w miedzyczasie wykapię Jagódkę i obejrzę "M jak...patologia:-D:-D:-D")

Tikanis - u mnie brak reakcji na Jagodowy placz prowadzi do wielkiego ryku i problemu z oddychaniem (jednak jak zaczyna ryczeć to nie lecimy od razu do niej - bo rzeczywiście czasami sama się uspokoi, ale jeżeli płacz coraz mocniej się nasila i trwa nieprzerwalnie - reakcja jest natychmiastowa) - także wiem o czym mówisz... Współczuje... Ale wierze też w Ciebie - tyle czasu zmagasz się z tymi poprzerywanymi nockami,że chyba poniekąd się przyzwyczaiłas:sorry::sorry::sorry:...Tylko ile jeszcze Twój organizm to wszystko wytrzyma??? Co innego siedzenie w domu i możliwośc odespania nocki, a co innego być przytomną w pracy:-(

Tikanis,bidulko nie mam pojecia co Ci doradzic,dziewczyny juz wszystkie pomysly wyczerpaly:-( Moze skonsultuj sie z lekarzem,cos moze doradzi,bo sie wykonczycie:-(

Aga-km,ja dzisiaj tez lajtowo redsik malinowy,no bo ile mozna:-D

Ale pustki dzisiaj:sorry:

Ja już też jestem. Chyba sobie piwko zaraz otworzę. Moje dziecko ma katar... I chyba za mocno jej psiknęłam tą wodą morską przed samym położenie się dołóżeczka, bo zakaszlała i zwymiotowała...:-(:-(:-( Musiałam ją przebrać, ale na szczęście już się śmiała. Mam nadzieję, że nic jej nie jest...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry