• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

Jolu,tez zdroweczka dla Twoich dziewczynek zycze,taka pora roku ze maluchy choruja i nie tylko:tak:
M&m,s, kurcze moja mala tez ostatnio strasznie marudna sie zrobila ale zadnych objawow wyzynajacych sie zabkow nie ma,w sumie nic sie nie dzieje a zmierzla ze sie nie da wytrzymac:no:
Mamstud,fajnie ze bylas na zakupkach,ja to nie wiem kiedy sie teraz bede mogla wyrwac z domu,bez mlodej. co kupilas fajnego??:-)

Wiecie,ja mam jakies glupie mysli od wczoraj. Mialam zostac u mamy na noc z Nadia,i ciagle rozmyslam co by bylo gdyby....:-( mama szla do pracy na noc i bylybysmy same do rana i jakby sie to stalo w nocy... i ja bym spala... i nic nie zauwazyla...:no: Z jednej strony dobrze ze tak sie to skonczylo,cale szczescie.. bo moglo gorzej:no: Sto mysli mi sie klebi w glowie na minute-masakra:-(

Ide chalupke ogarnac, ja tez chce rogala:-):-):tak::tak:

reklama
Joluś, mamstud tęskniłam za wami. :-):-):-)

Joluś, prawda z tym łóżeczkiem w innym pokoju:tak::tak:, ja tak już mialam w pewnym momencie że właśnie wybudzalam sie jak Maja sie obracała w łózeczku, albo jak jęczała sobie przez sen. i ona sobie dalej zasypiala, a ja wyskakiwalam jak "gupia".:cool::cool::cool::crazy::crazy::crazy:

A co do filików, to musisz najpierw załadować filmik na jkiś protal filmowo , zdjęciowy. np na youtube.com (tam sobie zakładasz konto, upload-ujesz filmik, i potem masz jego adres url i go do posta wstawiasz jak "link" , albo po prostu wklejasz link - no wiesz adres.

Ja tez tesknilam....az tak bardzo ze snilas mi sie dzis...:tak::tak::tak:...przyjechalas do mnie ......:tak::tak:

A dla mnie jakies francuskie z budyniem poprosze a jak nie ma to moze byc rogalik...:-D:-D

Dziekuje za instrukcje ...postaram sie wstawic filmik mojej smieszki....no jak mi sie uda....:sorry::sorry::-p

Mamstud....nosz bez wykretow.....WSTAWIAJ i to szybko....:tak::tak::tak:

nie macie przepisów? szkoda..

a qtwa!
bohaciefka Ty oszołomku! Ja w życiu bym nie napisała/powiedziała, że Ty przemądrzała jesteś! Uchowaj Boże! Ja Cie podziwiam za tą wiedzę! Pogratulować tylko! Dziękuję Wam dziewczynki, że mnie prostowałyście! Bo by się nam dziewczyna obraziła i by mi przykro było!

Kochanieńkie melduje się i mimo że jestem już na urlopie :tak:to nie wiem kiedy was nadrobię. Weszłam dzis tylko na chwilkę i muszę wam napisać że bardzo miło się poczułam ze pamiętałyście o Guciu :tak: KOCHANE JESTEŚCIE!!!!
Monika1977,Mmatysia,Marzenka,Roxi,aga km,tsarina, m&m`s,Malgoss, mamstud,jola, buziak od Gustawa :-D

ale ponury dzień :-( nic się człowiekowi nie chce :eek: Gucio cały czas śpi więc idę ogarnąć mieszkanko i wstawić pranie bo mój maż zapomniał niestety jak się pralkę włącza :oo: ale pewnie mu się przypomni jak nie będzie miał w czym chodzić :-D
miłego popołudnia :cool2:

Wszystkiego Najlepszego dla Nataszki i Guci dużo zdrowia zebów i coraz większych postepów
Malinka nadrobisz nie martw się
Jolu zdrówka
Tsarino wam też taki podły okres teraz
M&ms to wstawanie jest bardzo uciążliwe niby trzeba się cieszyć ale sama nie wiem czy to takie dobre :)
Dziewczyny wiecie co jak dotkne sie skroni to mnie strasznie boli myślicie że to zatoki w sumie to jak sie schylam to nic nie czuje tylko jak dotkne to masakra

aneteczka,malgoss,katharina- dziekuje za wspracie dziewczyny, jesli jednak chodzi o spanie ze mna w lozku czy karmienie cycem,, to confi,niestety nie da rady bo odkad wrocilam do pracy ograniczylam karemie i tego mleczka nie mamjuz tak wiele.. i nie wystarcza zeby noca go tak czesto jak sie on budzi karmic bo mu to nie wystarcza.. pozatym jak spi maly ze mna w lozku budzi sie tak samo,, i probowalam tez herbatki z melisa.. roxy- ale tez nie przynioslo zadnego efektu,, probowalam i mleczka na noc, i kaszki na noc, i poic malego na calego,, i wymeczyc przez dzien,, i chyba wszytskiego doslownie probowalam...

Tikanis, a spróbuj nie wstać... Po prostu... Ja od 3 tygodni nie wstaję. Fakt pierwsz, druga, trzecia noc - były ciężkie, ale z czasem jest coraz lepiej. Natasza czasmi się obudzi i popłacze, ale to nie trwa długo i za chwilę zasypia.

reklama
Madziu, m&m's, Malgoss, Mamstud, Jolu, Aguś, Tsarina dziękuję za życzenia w imieniu swoim i Nataszki! I jeszcze raz dziękuję Mmatysi i Monice!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry