• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

Dzien dobry.....

Najpierw wszystkiego naj naj dla Nataszki i Gucia.....:-):-):-):-)

Tsarino.....niech Iza Mirka szybko zdrowieje......szkoda ze okazalo sie ze jednak musicie dostac antybiotyk.....:-(...buziak...

Przepisu na piernik tez nie posiadam...robilam go tylko raz w zyciu .....

Malgoss...oj niemozliwa jestes....:-)...no widac ze forum uzaleznia....:-D:-D

m&m's....oj biedulko wspolczuje ..u nas dziewczyny spia nawet dobrze....dzis wstaly o 8 mej....
Jezeli Maja ma biegunke to pewnie to zebolki ...a jak dziaselka wygladaja....:eek:

No i ja tez jestem zdania ze Tikanis jednak powinna sprawdzic dlaczego Kubus nie chce spac i tak czesto sie budzi.....bo ja rozumie ze np jak dzidzia jest chora, zabki...no ale tak caly czas.....:shocked2::shocked2::shocked2:
Tikanis...moze rzeczywiscie powinniscie umiescic Kubusia w innym pokoju...moze gdybys nie zrywala sie na kazdy jego ruch w lozeczku to on by sie pokrecil i usnal.....no nie wiem....:sorry:

Aga.k.m....oj to bogaty u Was ten Mikolajkowy Mikolaj ......:tak:..no coz czasami jednak tak sie zdarza ze opakowanie jest fajniejsze od zawartosci...:sorry:

A u nas nie zaciekawie....Alicja dzis sie obudziala z takim katarkiem i goraczka 38.6 a Amelia to juz tak ma od dwoch dni......normalnie caly czas latam z fryda i kropelkami do noska.....:-(.....

Dziewczyny .....a jak sie wstawia filmik.....?????

reklama
Joluś, mamstud tęskniłam za wami. :-):-):-)

Joluś, prawda z tym łóżeczkiem w innym pokoju:tak::tak:, ja tak już mialam w pewnym momencie że właśnie wybudzalam sie jak Maja sie obracała w łózeczku, albo jak jęczała sobie przez sen. i ona sobie dalej zasypiala, a ja wyskakiwalam jak "gupia".:cool::cool::cool::crazy::crazy::crazy:

A co do filików, to musisz najpierw załadować filmik na jkiś protal filmowo , zdjęciowy. np na youtube.com (tam sobie zakładasz konto, upload-ujesz filmik, i potem masz jego adres url i go do posta wstawiasz jak "link" , albo po prostu wklejasz link - no wiesz adres.

jolu i Tobie współczuję choróbsk!!

A ja wczoraj w końcu wyrwałam się na zakupy, normalnie cały dzień biegałam po galerii :-) Poszłam z nastawianiem, że nic nie kupię dla dzieci i ....nakupiłam i dla Andrzejka i dla Gaby, na szczęście o sobie też pomyślałam :-)

leć, leć :-)

kilka bluzek, sweterek, spodnie, tuniczkę i torebkę :-)
Dla mojego M pasek do spodni, koszulkę i koszulę :-)
A dla dzieci... dużo by wymieniać :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry