• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
dżizas!!!! nadrabiam i nadrabiam!

Jolu - gdzie ty ten tłuszcz sobie będziesz mierzyć?? :szok::szok::-D:-D:-D:laugh2::laugh2:

Pomysł na rajstopy z klinem- REWELACJA!!!!!!!!:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

A przez Moniq, zachcialo mi się kurczę pieczonych ziemniaczków, pieczonego kurczaka i do tego pyszna salatka z sosem jogurtowym. O matko. nosz prez ciebie jutro będę w kuchni sterczeć.:crazy::crazy::crazy::crazy:

Chryste to Ty tłuszcz masz:szok::szok::szok:???

No mam na pewno...tylko chcialam sprawdzic ile....:rofl2::rofl2::rofl2:

Nie ogIadzasz ''M jak PatoIogia''?
Ja tez nie sIyszaIam o krokietach z serem. JoIa pewnie mysIaIa o naIeśnikach.

Monika...no wlasnie..ja myslalam o nalesnikach a napisalam krokiety.....:-p:-p:-p,,,a to dlatego ze wlasnie przegladalm jak sie robi krokiety z grzybami..no wiecie takie na wigilie...:tak:

OpIuIam monitor:-D:-D:-D
JoIa pożycz tej wagi.

No i ja parsknelam....:-D:-D:-D..no ale pozyczyc moge....:tak::tak:

Aga.k.m,,......no to chcesz nalesniczka......:-):-):-)

Oj zazdroszcze zakupkow....bo to tak fajnie z jakas kobitka polatac sobie po sklepach.....
Fajnie ze Filipek juz bez katarku....
A co do obiadku to ja mialam dzis tylko zupke kalafiorowa i krokiety z serem bialym.....:-p

..:tak:
ładne mi tylko u mnie tylko wygląda tak że resztki wczorajszej zupy a tych krokiecików też ciekawa jestem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry