• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

Jola - to ja podziękuję za krokiecika/naleśnika. I ja mam jeszcze ziemniaczki z cebulką, kurczaczka pieczonego i sałatkę z pekińską, porem, kukurydzą i sosem jogurtowo-czosnkowym - może któraś chętna??

Marzena - dzięki za skrót z końcówki ;-):-D:-D:-D

reklama
No i nie zapomnijcie mi troszke zostawic zapiekanki dauphinoise....:tak:

Tak tak, widzę że już drugi raz się upomniałaś :-D:-D:-D
Oczywiście wpadać możesz już i jutro nawet (zrobiłam z 2 kg ziemniaków :laugh2::laugh2::laugh2:)

M zapowiedział że idzie ze mną do psychologa (jemy przy stole, a ja nie wytrzymałam i musiałam wziąć kompa :sorry:)
No ale że bardzo mu smakuje (wzdycha przy każdym kęsie), to chyba chwilowo wybaczy :-D

Jola - to ja podziękuję za krokiecika/naleśnika. I ja mam jeszcze ziemniaczki z cebulką, kurczaczka pieczonego i sałatkę z pekińską, porem, kukurydzą i sosem jogurtowo-czosnkowym - może któraś chętna??

Marzena - dzięki za skrót z końcówki ;-):-D:-D:-D
Ależ proszę. Mogę jeszcze o tym k.......u Marku i jego sz....e Grażynie napisać.
Na obiad też bym wpadła, bo tu są wiecznie kotlety:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry