kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
mój ani górnik ani palacz wiecie gdzie pracuje już a tak wyglądaale to chyba zpracowany górnik, cooo??
a pali??
bo ja znam takie "suche" przypadki z środowiska górniczego albo palaczy:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mój ani górnik ani palacz wiecie gdzie pracuje już a tak wyglądaale to chyba zpracowany górnik, cooo??
a pali??
Mój M też należy to tych bardzo chudych i bez grama tłuszczu więc dzieci po nim kurcze on waży teraz tyle co ja a o wiele wyższy![]()

Był górnikiem, ale już z 10 lat albo i więcej jest na emeryturze. Pali? Jak smok!!! Ale On rok temu mial nogę złamaną i siedział w domu cały czas. Nigdzie przez dłuższy czas nie wychodził. A oni tu wychodzą palić na balkon i On mało wycodził, bo ciężko mu było "zakuśtykać" i nicale to chyba zpracowany górnik, cooo??
a pali??
zupełnie nic nie przytył
ooo chuderlaczek moniqsan , zobaczcie jaka to baba z niej my tu o odchudzaniu a ona... jak zwykle o pychotach pisze... obiadek, ziemniaczkismacznego

) żeby nie upić się na smutno (z powodu wyrzutów sumienia)
Ja paIę i własnie idę na jednego.Marzena, ty palisz?palilas?
właśnie parsknełam do monitora a M na mnie dziwnie patrzy;-);-)
Wy jestescie niezłe,najpierw o odchudzaniu a teraz o jedzeniu![]()
Nieeee,please ja tez chceJa paIę i własnie idę na jednego.

Jezu, mojemu teściowi by się praca w piekarni przydała!!!mój ani górnik ani palacz wiecie gdzie pracuje już a tak wygląda
Pewnie, że paliłam.. Uwielbiałam... Ale szkoda kasy...Marzena, ty palisz?palilas?
tra ta ta ta!!!
Majtki z drutu tru tu tu tu
Gruba się znalazła
Oddałam M całą skórę z kuraka (Boże ... a taka pyyyyyszna ... nawaliłam chyba z 5 łyżek majeranku ... majeranek to podstawa) żeby nie upić się na smutno (z powodu wyrzutów sumienia)
Niestety ... ziemniaczków nałożyłam sobie sporo ... i jeszcze mi mało
Niech ktoś zabierze mi moje łakomstwo