• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Matko:-D:-D:-D Godzina i 8 stron,powariowaly:tak:;-);-)

Wy jestescie niezłe,najpierw o odchudzaniu a teraz o jedzeniu:-D:-D:-D

Tsarina,wyszlas juz z wanny,wypusc tego żubra:-D:-D:-D:-D

Marzena, ty palisz?palilas?

ale to chyba zpracowany górnik, cooo??
a pali??

bo ja znam takie "suche" przypadki z środowiska górniczego albo palaczy:-(
Był górnikiem, ale już z 10 lat albo i więcej jest na emeryturze. Pali? Jak smok!!! Ale On rok temu mial nogę złamaną i siedział w domu cały czas. Nigdzie przez dłuższy czas nie wychodził. A oni tu wychodzą palić na balkon i On mało wycodził, bo ciężko mu było "zakuśtykać" i nic:szok: zupełnie nic nie przytył:szok:

ooo chuderlaczek moniqsan , zobaczcie jaka to baba z niej my tu o odchudzaniu a ona... jak zwykle o pychotach pisze... obiadek, ziemniaczki :) smacznego

tra ta ta ta!!!
Majtki z drutu tru tu tu tu :-p
Gruba się znalazła :-p:-p:-p

Oddałam M całą skórę z kuraka (Boże ... a taka pyyyyyszna ... nawaliłam chyba z 5 łyżek majeranku ... majeranek to podstawa :tak::tak::tak:) żeby nie upić się na smutno (z powodu wyrzutów sumienia)
Niestety ... ziemniaczków nałożyłam sobie sporo ... i jeszcze mi mało :wściekła/y:
Niech ktoś zabierze mi moje łakomstwo

reklama
tra ta ta ta!!!
Majtki z drutu tru tu tu tu :-p
Gruba się znalazła :-p:-p:-p

Oddałam M całą skórę z kuraka (Boże ... a taka pyyyyyszna ... nawaliłam chyba z 5 łyżek majeranku ... majeranek to podstawa :tak::tak::tak:) żeby nie upić się na smutno (z powodu wyrzutów sumienia)
Niestety ... ziemniaczków nałożyłam sobie sporo ... i jeszcze mi mało :wściekła/y:
Niech ktoś zabierze mi moje łakomstwo

kuźwa ja też kocham ziemniaczki!!! mogłabym same je jeść - często robię albo pieczone, albo z okrasą takiego sosiku smietankowego na podsmażonej cebulce, czosnku - przyprawione solą i pieprzem

a to zgubny rarytas...ojjj zgubny...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry