Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wpadnij jutrojuz mi teskno za Wami

A opowiem Wam jeszcze jak mój teść je żur (barszcz baiły, zalewajkę). On wkraja sobie do tego chleb. I ja kiedyś spojrzałam, że ma pełny talerz tego chleba i myślałam, że tam już ten żur jest i chleb wyplynął na powierzchnię. A ja patrzę, a On dopiero z garnkiem idzie i na górę chleba żur leje!!!
A opowiem Wam jeszcze jak mój teść je żur (barszcz baiły, zalewajkę). On wkraja sobie do tego chleb. I ja kiedyś spojrzałam, że ma pełny talerz tego chleba i myślałam, że tam już ten żur jest i chleb wyplynął na powierzchnię. A ja patrzę, a On dopiero z garnkiem idzie i na górę chleba żur leje!!!

malo apetycznie to musialo wygladac :-) od razu mam przed oczami twojego tescia duzy brzuch i ten zur
Następnym razem zadzwoń do mnie to Ci przetłumaczęja jak kiedyś pojechałam do Raciborza to nie wiedziałam co niektórzy ludzie do mnie mówią a to tylko Polska gwara![]()

Jaki duży brzuch? Mój teść to jak Jola wygląda...malo apetycznie to musialo wygladac :-) od razu mam przed oczami twojego tescia duzy brzuch i ten zur
![]()

A jak u Was się na ten mój żur mówi???