Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A opowiem Wam jeszcze jak mój teść je żur (barszcz baiły, zalewajkę). On wkraja sobie do tego chleb. I ja kiedyś spojrzałam, że ma pełny talerz tego chleba i myślałam, że tam już ten żur jest i chleb wyplynął na powierzchnię. A ja patrzę, a On dopiero z garnkiem idzie i na górę chleba żur leje!!!

ela - ja tu już jestem od 8 ostatnich stron...[/QUOTE
ja to jestem ostatnio bardzo spotrzegawcza :-):-)
wybaczam ci, hehehhe...
kasia - powiedz Mu, że My to taka rodzina -a bez BB nie było by polowy dan zaserwowanych na obiadkach no i deserkow![]()
juz mi teskno za Wami

Niech się do dobrobytu nie przyzwyczajaa Ty jak o Sławka dbasz... no wiesz...![]()

E no, śniadania mu robię.. Ale potem to różnie bywa...!!!ja też mam z tym problem niestety :-( najgorzej na studiach bo w domu jak jestem to rzadko mi się zdarza- nie chce do małego śmierdząca podchodzićNieeee,please ja tez chce![]()
ale tak do kawki, czy piwka.... ehhh straszny nałóg- zaczęłam popalać jak skończyłam karmić a myślałam ze udało mi się rzucić 

całą ciążę nic- ani jednego.zaraz mu powiem niech tylko wyjdzie z łazienki..
kasia - powiedz Mu, że My to taka rodzina -a bez BB nie było by polowy dan zaserwowanych na obiadkach no i deserkow![]()
![]()
ja też mam z tym problem niestety :-( najgorzej na studiach bo w domu jak jestem to rzadko mi się zdarza- nie chce do małego śmierdząca podchodzićale tak do kawki, czy piwka.... ehhh straszny nałóg- zaczęłam popalać jak skończyłam karmić a myślałam ze udało mi się rzucić
całą ciążę nic- ani jednego.