Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no co ty...Dobrze,ze jest wśród nich panna I![]()
witaj ale jestes wytrzymla...tyle wypic i trzymac..cipulka ci peknie
![]()

Paula witaj w naszych porąbanych progach...z nami nie zginiesz , nauczysz się pić co wieczó a Twój M od dzis będzie oglądał wieczorami jedynie Twoje plecy![]()

normalnie "Szczęki3"ale za to jakie mocne bedzie miala...:-):-):-) jak zacisnie M to oszaleje

dobrze ze moja suka nie zrobiła tego samego...jakos 30 kilo mięcha na klawiaturze mi nie pasuje zbytnio
Kot ma dość mojego rechotania-wyłożył się na klawiaturze![]()

No właśnie ja spadam do łózka bo M toczy pianę,a ktoś jutro musi odebrać z giełdy te kwiatyPaula witaj w naszych porąbanych progach...z nami nie zginiesz , nauczysz się pić co wieczó a Twój M od dzis będzie oglądał wieczorami jedynie Twoje plecy![]()
.no fakt mój już się ostatni buntujePaula witaj w naszych porąbanych progach...z nami nie zginiesz , nauczysz się pić co wieczó a Twój M od dzis będzie oglądał wieczorami jedynie Twoje plecy![]()
nosz qwq - na sukces!witaj :-)
Jaką modę??
Kot ma dość mojego rechotania-wyłożył się na klawiaturze![]()

a ja Głupia-Naiwna myślalam, że juz ich "uśmiercono" czy jakos takos...
przeciez Taylor tez z grobu powstala![]()

DŻIZAS!!!!!!!!!
no normalnie nie mogę!!!!!!!!!!!!!
Awaria netu od rana i człowieku giniesz na BB!!!!!!!
A ja dziś mialam jasełka u Mikołaja w szkole, jeju prawie się popłakałam tak się wzruszyłam.![]()
kobity wiec i ja tu zostaje z wami.....

przepraszam ,już nie będę
a zobacz ...nawet nic nie piłam
ucałowania dla Alutki ...muaaa :*